Billige fly til Bruxelles

Flyv fra København til Bruxelles i januar og februar med disse billige flybilletter!

  • Luftfartsselskab Ryanair
p.p. from kr. 146

Når du tager på miniferie i Bruxelles, vil du opleve en fantastisk storby med kunst, kultur og sin helt særlige flamske identitet. Den smukke plads Grand Place er på UNESCO’s verdensarvsliste og  er bestemt et besøg værd. Er man politisk interesseret er Bruxelles også hjemsted for Europa parlamentet, så man støder ofte på EU politikere, når man går rundt i byen.

Nyd et godt glas hvidvin og en omgang moules frites på en hyggelig fortovscafé. Det er naturligvis også vigtigt at huske, at Belgien er kendt for sine gode øl, lækre chokolade, skønne vafler og sprøde pomfritter.

 

Billige fly til Bruxelles

Og nu kan du komme billigt til den belgiske hovedstad!

Men du skal selvfølgelig også også have et sted at overnatte i den smukke by! Så jeg har fundet lidt muligheder til dig her:

 

Airbnb i Bruxelles

Jeg elsker at overnatte i lejligheder gennem Airbnb. Du kan nemlig bo som de lokale, og kan spare penge ved selv at lave morgenmad. Denne lejlighed er stor og lys, og ligge dejlig centralt i Bruxelles! En nat her koster fra 374,-. En anden mulighed er denne fine lejlighed, der koster  fra 299,- per nat.

 

deal-screenshot

Capture