fra kr. 14

Bruxelles er en dejlig by med masser af kultur, historie og spændende seværdigheder. Byen er ikke kun Belgiens hovedstad, men regnes også for den Europæiske Unions hovedstad, da det er her en række europæiske institutioner ligger.

Når man ankommer til Bruxelles, lægger man hurtigt mærke til den smukke og meget varierende arkitektur, byen har, som er en kombination af gotisk, barok og postmoderne. Et absolut must, når man er i Bruxelles, er et besøg på Grand Place i byens centrum. Denne plads er på UNESCOs liste over verdenskulturarv og huser bl.a rådhuset. Derfra kan I gå forbi og se den berømte statue Manneken Pis. Denne kun 60 cm høje statue er lidt et vartegn for byen.

Derudover ligger der omkring 60 museer i Bruxelles, så det kan være lidt svært at finde ud af hvilket et som man vil besøge. Jeg vil dog klart anbefale Magritte Museet, som ligger lige ved det royale palads.

Efter alle de oplevelser har I brug for noget at spise! Og da det er en by, hvor mange både går ud og spiser til frokost og aften, så er der rigtig gode muligheder for at få god mad på højt niveau hele dagen. Prøv f.eks. Ellis Gourmet Burger, der findes to forskellige steder i byen. Her får du serveret lækre burger og sprøde fritter. Og hvis du er blevet tørstig, så fortvivl ej! Belgien er et land med stolte traditioner, når det handler om øl-brygning. Og priserne er betydelig lavere end dem, du vil støde på, hvis du køber en belgisk øl i Danmark. Og så skal du selvfølgelig slutte af med en vaffel med chokoladesovs 😉

Flyv til Bruxelles for 14 kroner

Skynd dig ind på Momondo.dk, hvor I finder billige flybilletter. Afgangene er i starten af august. Sommeren i Bruxelles er oftest med en behagelig temperatur fra 20-25 grader, så kryds fingre for godt vejr, og forlæng sommeren med en smuttur til Bruxelles.

Bruxelles_grand_place (Exemplaar met conflict van MacBook Air van Gerwin 2016-03-28)

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning