fra kr. 551

Alicante er en af de største, og vigtigste byer på Costa Blanca i Spanien. Beliggende på den sydøstlige kyst er havnebyen perfekt placeret til at nyde roligt vand, hvide strande og godt vejr. Det har gjort byen til et yndet feriemål for mange, og det er der ikke noget at sige til når man kigger på billederne af strandgæster og byliv. Alicante er dog mere end bare en stand du kan ligge på, for du kan faktisk også se og opleve nogle meget interessante ting på din ferie, uanset hvad du er til. Er du til natur, er en køretur til Guadalest Valley et naturligt mål for en udflugt, for udsigten over dalen er helt igennem fantastisk. Husk at medbringe vand til turen, det kan godt blive meget varmt.

Hvis det er historie der fanger din interesse er Santa Barbara slottet i den nordlige del af Alicante stedet at besøge. Udsigten er igen fantastisk, og det gamle mauer slot gemmer på mange hemmeligheder. Og har også lagt rammer til scener fra Game of Thrones.

Hvis du ikke er til natur eller historie, så er du måske til både? Museo Volvo Ocean Race er dedikeret til den berømte kapsejlads rundt om kloden, der starter i byen. Der er rigeligt at tage sig til, også selvom du er på badeferie

Alicante_Stadt

Billige flybilletter til Alicante

Hvis du er tændt på at rejse til Spanien nu, så er det heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Alicante, tur/retur, til den Sydspanske by fra København Momondo.dk.

Men flybilletter selvfølgelig ikke nok. For godt nok er det nemt 20-25 grader i Alicante, selv på denne årstid, men derfor kan du jo ikke bo på gaden.
Hotels.com kan du finde mange billige hoteller til enhver smag.

Billige flybilletter til Alicante fra København

  • Destination: Alicante, Sydspanien
  • Rejseperiode: maj 2018
  • Afgangslufthavn: København
  • Flyselskab: Ryanair
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find hotel her: Hotels.com
  • Pris: Fra 551,- per person for t/r billet

deal-screenshot

alit
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning