Alicante er en af de største og vigtigste byer på Costa Blanca i Spanien. Beliggende på den sydøstlige kyst er havnebyen perfekt placeret til at nyde roligt vand, hvide strande og godt vejr. Det har gjort byen til et yndet feriemål for mange, og det er der ikke noget at sige til, når man kigger på billederne af strandgæster og byliv. Alicante er dog mere end bare en stand du kan ligge på, for du kan faktisk også se og opleve nogle meget interessante ting på din ferie, uanset hvad du er til. Er du til natur, er en køretur til Guadalest Valley et naturligt mål for en udflugt, for udsigten over dalen er helt igennem fantastisk.

Hvis det er historie der fanger din interesse er Santa Barbara slottet i den nordlige del af Alicante stedet at besøge. Udsigten er igen fantastisk, og det gamle mauer slot gemmer på mange hemmeligheder. Og har også lagt rammer til scener fra Game of Thrones.

Hvis du ikke er til natur eller historie, så er du måske til både? Museo Volvo Ocean Race er dedikeret til den berømte kapsejlads rundt om kloden, der starter i byen. Der er rigeligt at tage sig til, også selvom du er på badeferie.

 

Billige flybilletter til Alicante til vinter

Hvis du er tændt på at rejse til Spanien nu, er det heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Alicante, tur/retur, til den sydspanske by fra Billund.

Du kan finde billige flybilletter på min helt egen fly-finder side, eller du kan klikke på datoerne herunder.

Hoteller i Alicante

Men flybilletter selvfølgelig ikke nok. For godt nok er det nemt 20 grader i Alicante, selv på denne årstid, men derfor kan du jo ikke bo på gaden. Så jeg har fundet nogle forskellige muligheder til dig her.

Hotel i Alicante

Tripadvisor.dk kan du finde mange billige hoteller til enhver smag. Du kan for eksempel vælge at bo på det elegante og moderne 4* Melia Alicante. Her har du en flot udsigt til Santa Barbara, og hotellet ligger lige ud til strandpromenaden. Prisen for en overnatning her ligger på omkring 710,- pr værelse.

Hostel i Alicante 

Alternativt kan du vælge at overnatte på et hyggeligt – men også en smule billigere – hostel. Jeg kan anbefale det hyggelige Hostel Oléder også ligger centralt, her er massere af sociale aktiviteter, som du kan være med i sammen med de andre beboere. Her skal du kun give fra 299,- pr nat pr værelse

deal-screenshot