Alicante er en af de største, og vigtigste byer på Costa Blanca i Spanien. Beliggende på den sydøstlige kyst er havnebyen perfekt placeret til at nyde roligt vand, hvide strande og godt vejr. Det har gjort byen til et yndet feriemål for mange, og det er der ikke noget at sige til, når man kigger på billederne af strandgæster og byliv. Alicante er dog mere end bare en stand du kan ligge på, for du kan faktisk også se og opleve nogle meget interessante ting på din ferie, uanset hvad du er til. Er du til natur, er en køretur til Guadalest Valley et naturligt mål for en udflugt, for udsigten over dalen er helt igennem fantastisk. Husk at medbringe vand til turen, det kan godt blive varmt.

Hvis det er historie der fanger din interesse er Santa Barbara slottet i den nordlige del af Alicante stedet at besøge. Udsigten er igen fantastisk, og det gamle mauer slot gemmer på mange hemmeligheder. Og har også lagt rammer til scener fra Game of Thrones.

Hvis du ikke er til natur eller historie, så er du måske til både? Museo Volvo Ocean Race er dedikeret til den berømte kapsejlads rundt om kloden, der starter i byen. Der er rigeligt at tage sig til, også selvom du er på badeferie

Alicante_Stadt

Billige flybilletter til Alicante til vinter

Hvis du er tændt på at rejse til Spanien nu, er det heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Alicante, tur/retur, til den sydspanske by fra København. Det er billigst at flyve i november, men selv  på denne årstid kan du forvente lange, lune dage.

Du kan finde billige flybilletter under mit faneblad “find billige flybilletter“, eller du kan klikke på datoerne herunder.

Hoteller i Alicante

Men flybilletter selvfølgelig ikke nok. For godt nok er det nemt 20 grader i Alicante, selv på denne årstid, men derfor kan du jo ikke bo på gaden. På Tripadvisor.dk kan du finde mange billige hoteller til enhver smag.

Melia Alicante****
Lige ud til strandpromenaden
Elegant og moderne hotel
Udsigt til Santa Barbara
4/5 med 5.294 anmeldelser
Fra 529,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Hostel Olé**
Centralt i byen
Hyggeligt hostel
Sociale aktiviteter
4,5/5 med 101 anmeldelser
Fra 261,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Billige flybilletter til Alicante fra København og Billund

  • Destination: Alicante, Sydspanien
  • Rejseperiode: November og december 2018
  • Afgangslufthavn: København og Billund
  • Flyselskab: Ryanair
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find hotel her: Tripadvisor.dk
  • Pris: Fra 298,- per person for t/r billet

deal-screenshot

alivante
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning