Den italienske hovedstad. Rom, er en favorit, når der skal planlægges storbyferier. Lækker mad, imponerende seværdigheder og et underholdende natteliv er nogle af de ting, der lokker turister til den skønne by. Og lige nu kan du komme billigt til Rom på efterårsferie. Ryanair har nemlige billige flybilletter til Rom fra København.

Der bor omkring 3,3 millioner indbyggere i byen, der tilbyder utallige seværdigheder, som du ikke må misse. Fordi der er så meget at opleve, og det kan være svært at overskue det hele, har jeg samlet mine bedste tips og tricks til storbyen i artiklen: Rom: tips til den perfekte miniferie. Så kan du let se, hvilke attraktioner, du skal kaste dig over, og hvor du finder lækre, italienske specialiteter.

Billige flybilletter til Rom

Du kan finde de billige flybilletter med mine fly finder. Du kan også klikke direkte på datoerne herunder. Du kan komme billigt afsted på følgende dage:

Billige flybilletter til Rom fra København

Men billige flybilletter til Rom er selvfølgelig ikke nok. Du skal også bruge et dejligt sted at overnatte. Jeg har fundet denne lækre ferielejlighed i Rom, der kan være din storbyferie-base. Lejligheden udlejes på hjemmesiden AirBnB, hvor du bliver sat i direkte kontakt med udlejeren. Så kan I selv aftale, hvor og hvornår du skal hente nøglerne til lejligheden. Du kan desuden læse tidligere gæsters anmeldelser af lejligheden, så du ved, hvad du kan forvente.

Lejligheden har et enkelt soveværelse, eget køkken og badeværelse, og ligger enormt centralt i Rom – 3 minutters gang fra Roms hovedbanegård. Og så koster lejligheden kun fra 364,- pr. nat. Læs mere og bestil ferielejligheden i Rom lige her.

 

deal-screenshot

deal-fly-rom
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning