Billige flybilletter til Rom

Ryanair har billige flybilletter til Den Evige Stad i vinterhalvåret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ryanair
Holidayguru recommends 01.05.16 til 31.05.16
p.p. from kr. 298

Den italienske hovedstad, Rom, er en favorit, når der skal planlægges storbyferier. Lækker mad, imponerende seværdigheder og et underholdende natteliv er nogle af de ting, der lokker turister til den skønne by. Og lige nu kan du komme billigt til Rom. Ryanair har nemlige billige flybilletter til Rom fra København.

Rom skyline

Billige flybilletter til Rom

Du kan finde de billige flybilletter med mine fly finder. Du kan også klikke direkte på datoerne herunder. Du kan komme billigt afsted på følgende dage:

Du kan også finde mange andre afgange til billige penge i vinteren.

Men billige flybilletter til Rom er selvfølgelig ikke nok. Du skal også bruge et dejligt sted at overnatte.

 

Airbnb i Rom

Jeg har fundet denne lækre ferielejlighed i Rom, der kan være din storbyferie-base. Lejligheden udlejes på hjemmesiden Airbnb. Lejligheden har et enkelt soveværelse, eget køkken og badeværelse og ligger enormt centralt i Rom – 3 minutters gang fra Roms hovedbanegård. Og så koster lejligheden kun fra 202,- pr. nat.

 

Hotel i Rom

Jeg har også fundet et rigtig godt bud på et hotel i Rom på Tripadvisor. Prisen for 1 nat på Prince Inn, 2,5 km fra centrum, starter fra 149,- pr. dobbeltværelse. 

 

 

deal-screenshot

Capture