fra kr. 299

Prags kælenavn, Den Gyldne Stad, understreger, at hovedstaden i Tjekkiet er en af de smukkeste byer i Østeuropa. I april kan du flyve dertil for bare 299,- fra København.

Byen er let at udforske på gåben, da de fleste seværdigheder er placeret i det historiske centrum af byen. Prag består af 22 områder med mere end 1,2 millioner indbyggere. For turister er det områderne til venstre og højre for floden, der er mest interessant. Her finder du bl.a. Karlsbroen, den ældste og mest kendte bro i Prag, og du kan også besøge St. Vitus katedralen. Husk at gå en tur op i spiret. Herfra har du den bedste udsigt over byen.

Du kan finde mange flere tips og trick til byen i artiklen: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Flyv til Prag for 299,- i april

Det er Norwegian, der har en række fly-afgange i april, hvor én enkeltbillet kun koster 299,-. Men en flybillet er selvfølgelig ikke nok, når du besøger den smukke by. Derfor har jeg besøgt hjemmesiden Trivago, hvor du kan søge blandt hoteller i hele verden. Måske Best Western Hotel Kinsky Garden (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 859 anmeldelser) var et godt bud på jeres overnatningssted? Hotellet har en fredelig, men central beliggenhed i Malá Strana-kvarter, kun 10 minutters gang fra Karlsbroen. “Et dejligt hotel, som vi gerne kommer igen på”, “hotellet ligger i fin gåafstand til de centrale turistattraktioner” og “god morgenmadsbuffet” er et par af de kommentarer, som tidligere gæster har skrevet på TripAdvisor. I kunne også bo på Astoria Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 815 anmeldelser), der er placeret på en stille sidegade i centrum af Prags gamle byde, kun få skridt fra Krudttårnet og 400 meter fra byens gamle torv. Der tilbydes gratis wi-fi på hele hotellet, der også råder over en lobbybar og restaurant.

morgenmad western
Skøn udsigt fra et af værelserne på Astoria Hotel.

 • I april kan du flyve til Prag for 299,- med Norwegian
  • Afrejsedatoer i april, 2016
  • Afgangs lufthavn: København (CPH)
  • Ankomst lufthavn: Prag (PRG)
  • Flyselskab: Norwegian
  • Find hotel her!
  • Pris: 299,- for én enkeltbillet

 

 

 

 

deal-screenshot

Prag
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning