fra kr. 199

Paris, Paris, Paris. Hvor skal man nærmest begynde? Den skønne og charmerende storby byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig!

I april kan du flyve til Paris fra Købehavn for bare 199,- med Norwegian. En perfekte pris for en perfekt forårstur til kærlighedens by!

Hvis du vil læse mere om den franske hovedstad og få tips til, hvad du skal lave og se i byen, så tjek “Paris: Tips til weekendtur til kærlighedens by“.

Flyv til Paris for 199,- i april

Det er på Norwegian, at du kan finde billige flybilletter. Men I har selvfølgelig også brug for et sted at overnatte. Jeg har klikket lidt rundt på Trivago og fundet to dejlige hoteller, som jeg synes, I skal kigge på.

Midnight Hotel Paris (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 382 anmeldelser) ligger i det centrale Paris, kun 300 meter fra banegården Gare du Nord. Hotellet tilbyder bl.a. døgnåben reception, lydisolerede værelser med gratis wi-fi og satellit-tv. Der serveres morgenbuffet på Midnight Hotel Paris, så I har masser af energi, når I skal på sightseeing i byen. En anden mulighed er Hotel Palm – Astotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 944 anmeldelser) Hotellet ligger i en klassisk bygning i centrum af Paris, 350 meter fra Cadet metrostation, hvorfra I kan komme til til Opera Garnier, stormagasinet Galeries Lafayette, Louvre Museum og Chatelet-området.

paris mid
Hyggeligt hotelværelse på Midnight Hotel Paris.
udsigt paris
Smuk udsigt fra et af værelserne på Hotel Palm – Astotel

 

 

 

deal-screenshot

paris screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning