fra kr. 149

London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. Oplev byen og flyv til London fra Aarhus for 149,- i april.

I byen kan du opleve en af de verdensberømte musicals “Cats” og “Phantom of the Opera”, læg vejen forbi de klassiske seværdigheder som Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge og Trafalgar Square, som alle er værd at udforske. Tag på gademarked i det trendy område Spitalfields. Der er så mange ting, at du ikke kommer til at kede dig.

Jeg har samlet alle mine bedste tips til byen i denne artikel: ‘London – tips til den perfekte weekendtur’. Her kan du finde gode råd til at opleve byen for færre penge, hvor du skal spise, og hvilke seværdigheder, du skal kaste dig over.

Flyv til London fra Aarhus for 149,- i april

Det er Ryanair, der har en række afgange i april, hvor du kan flyve fra Aarhus til London for 149,-. Men det er selvfølgelig ikke nok med billige flybilletter, I skal også have et rart hotel at overnatte på. Jeg har søgt igennem Trivago og fundet ét lejlighedshotel, som jeg synes, I skal overveje.

Det er dette lejlighedshotel: The Cleveland (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 514 anmeldelser). Det er placeret mindre end 1 kilometer fra Hyde Park. Suiterne har gratis wi-fi, et moderne tekøkken, fladskærms-tv, opholdsområde og eget badeværelse. Der ligger metrostationer inden for 10 minutters gang fra The Cleveland.

hotel cleland
Et af de hyggelige værelser på The Cleveland.

 

 

 

 

 

deal-screenshot

screen flyv
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning