For nogle er Malta en lidt glemt ferieø. Muligvis fordi den er forholdvis lille af størelse, eller måske fordi den ligger så langt sydpå. Men det betyder bare, at du kan nå at opleve mange af øens smukke strande, og at du næsten er garanteret dejligt vejr hele året.

Maltas historie, som vigtig stoppested for handelsrejsende, har tydeligt sat sit præg i øens fantastiske bygningsværker. Besøg for eksempel stentemplerne Ggantija Megalithic Temples, der blev bygget 5000 år f.Kr.! Besøg også hovedstaden Valletta, der i sig selv er på UNESCOs verdensarvsliste for sin skønhed og historie.fantastic city landscape on the seaside in malta

Billige flybilletter til Malta

Ryanair er garantien for billige flybilletter, og lige nu har de billige flybilletter til Malta med direkte fly fra kun 473 kroner for en returbillet! De billige flybilletter er med afgang i april eller maj. Og med gennemsnittemperaturer på mellem 26 og 29 grader, kan du sagtens holde en god forsommerferie på Malta i disse måneder.

Men selvom Malta er varm, så dur det jo ikke at sove udenfor. Derfor har jeg samlet lidt overnatningsmuligheder til dig her.

 

Airbnb i Valetta

Jeg har fundet denne lækre ferielejlighed i Valetta, der kan være din solferie-base. Lejligheden udlejes på hjemmesiden Airbnb. Lejligheden har et enkelt soveværelse (som er oppe på en hems), eget køkken, stue og badeværelse, og ligger enormt centralt i Valetta og tæt på vandet. Lejligheden er super hyggelig og er bygget i de populære sandsten, som de fleste bygninger på Malta er bygget af. Og så koster lejligheden kun fra 201,- pr. nat.

 

Hotel på Malta

Jeg har også fundet et rigtig godt tilbud på et lækkert hotel med pool og tæt på vandet. Hotellet hedder Seashells Resort at Suncrest, og er 4*. Hotellet er moderne indrettet, og du kan nyde hotellets mange facilitetter som en del af dine overnatninger på dette hotel. Med dette tilbud fra Trivago.dk starter prisen for dette ophold fra 261,- pr. person.

 

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning