fra kr. 2502

Kuala Lumpur – hovedstaden i Malaysia, er en fantastisk spændende by med masser af kulturelle oplevelser. Mange turister besøger hvert år byen og nyder godt af de lave priser og høje serviceniveau der er her.

En af de helt store turistattraktioner i byen er Petronas Towers – Tvillingtårnene med en bro i mellem som kan komme op på og se udover hele byen! Under de to tårne er der er lækkert, stort shoppingcenter, Suria KLCC Mall,  med alt hvad selv en garvet shopper kunne ønske sig. Bag tårnene ligger der en skøn park hvor man kan gå rundt, lægge sig med en bog eller tage en afkølende soppetur i plaskepoolen. Sidst, men ikke mindst, ligger Aquaria KLCC også i denne park, som er et stort akvarie hvor i kan se farvestrålende fisk, hajer, skildpadder, oddere og pingviner.

En anden must-see seværdighed i Kuala Lumpur er den nationale moské. Det er en virkelig smuk bygning med masser af springvand i den dejlige have. I skal også slå et smut forbi Sultan Abdul Samads bygning, som ligger på Jalan Raja over for Merdeka Square som også er et besøg værd. Det sidste sted jeg vil anbefale jer at besøge på denne tur er Batu Caves som ligger lidt uden for selve Kuala Lumpur. I kan nemt tage en taxa derud, alle taxachauffører ved hvor det er, og det er ikke dyrt. Tempelhulen er en af de mest populære hinduistiske helligdomme uden for Indien og er omdrejningspunktet for hinduistiske festival for Thaipusam.

Flyv billigt til Kuala Lumpur

Det er via Momondo.dk jeg har funder disse billige flybilletter til jer.

I flyver fra København d. 16 september og lander i Kuala Lumpur d. 17 september efter en mellemlanding i Doha på ca. 3 timer. På hjemrejsen flyver I fra Kuala Lumpur d. 23 september, igen med en mellemlanding i Doha på ca 3 timer og landet i Køhenhavn d. 23 september om aftenen.

Jeg har også fundet et lækkert hotel til Jer. Her har jeg valgt Impiana KLCC Hotel som har et lækkert poolområde så I kan køle af efter en lang dag på sightseeing i byen. Fra poolområdet er der udsigt til Petronas Towers som kun ligger 0,5 km derfra. Hotellet har også spa, motionscenter, restaurant og 2 barer. Her har I 6 overnatninger inden turen går tilbage til Danmark.

Flyv billigt til Kuala Lumpur fra København fra kun 2502,- pr. person

  • Rejseperiode: 16. september – 23. september
  • Rejselængde: 6 nætter
  • Afgangs lufthavn: Københavns Lufthavn 
  • Ankomst lufthavn: Kuala Lumpur 
  • Flyselskab: Qatar Airways
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find hotel her: Impiana KLCC Hotel
  • Pris: Fra 2502 ,- pr. person

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning