fra kr. 199

Barcelona er en yderst populær rejsedestination, og det forstår man godt! Byen har en unik blanding af storby og strand-charme.  Maden og de mange attraktioner i byen er med til at gøre Barcelona helt speciel, og hvis du ikke har besøgt storbyen før, så vil jeg på det kraftigste anbefale, at du pakker din kuffert lige nu!

I april kan du flyve fra Billund til Barcelona for bare 199,-. Det er da en pris, der er til at forstå! Så er der også plads til tapas og shopping i budgettet.

Overalt ser man fantastisk smukke bygninger af arkitekten Antoni Gaudi. Læg vejen forbi Sagrada Familia – kirken, der er et af Gaudís mest kendte bygningsværker, tårner sig op midt i Barcelona. Parc Güell er endnu et af Gaudis værker, og den berømte park er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Her kan du opleve arkitektens organiske arkitektur og samtidig nyde udsigten over Barcelona og Middelhavet.

Flyv til Barcelona fra Billund for 199,-

Det er på Norwegian, at du kan finde billige flybilletter.

Når du får brug for et dejligt hotel, så står Trivago til din hjælp. Her kan du søge blandt byens mange hoteller og finde det, der passer dig perfekt. Jeg har fundet frem til to, som jeg synes, I skal kigge på.

Hvad med Gaudi Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 962 anmeldelser)? Det ligger kun 50 meter fra den berømte gade Las Ramblas. Her er bl.a. en terrasse med en lille, lavvandet pool, hvorfra I kan nyde udsigten over byen. Samtlige værelser på Gaudi Hotel har aircondition, eget badeværelse og tv, og der tilbydes gratis wi-fi. Mange af byens seværdigheder kan nås til fods, da hotellet er centralt placeret. F.eks. ligger markedet La Boquería blot 450 meter fra hotellet.

terrasse gaudi
Udsigt over Barcelona fra terrassen på Gaudi Hotel

Eller måske Ohla Hotel? (4,5 ud af 5  på TripAdvisor baseret på 1255 anmeldelser). Jeg ved godt, at prisen er liiiidt i den dyre ende, men det er også et 5-stjernet hotel, og der er pool på taget, hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen! Hotellet ligger i Barcelonas historiske centrum, tæt på koncertsalen Palau de la Música, domkirken og Las Ramblas. Samtlige værelser på Ohla Hotel har store vinduer, fladskærms-tv, gratis wi-fi, iPod-dockingstation samt moderne badeværelser med badekåbe og tøfler. På hotellets restaurant, La Plassohla, kan I nyde lækre tapas-retter , og I kan slutte af med en cocktail i baren.

ohla
Du får denne udsigt og 5 stjerner på Ohla Hotel

 

 

 

deal-screenshot

barce
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning