fra kr. 299

Amsterdam må afgjort være en af de skønneste storbyer i Europa. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

I april kan du rejse billigt fra København til Amsterdam med Norwegian. Priserne for en enkeltbillet er fra 299,-.

Men hvad skal jeg opleve i Amsterdam, tænker du. Fortvivl ej! Jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen ‘De bedste tips til Amsterdam‘. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

Flyv til Amsterdam i april fra 299,-

Hvis du vil billigt til Amsterdam, så klik forbi NorwegianI har selvfølgelig også brug for et dejligt hotel, når I besøger byen. På Trivago kan I søge mellem adskillige hoteller – der er rigtig mange at vælge mellem! Derfor har jeg søgt lidt rundt og fundet nogle gode bud til jer.

Hvad med Grand Hotel Downtown (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 786 anmeldelser), der ligger blot 10 minutters gang fra Leidseplein og Museumplein? Hotellet tilbyder gratis wi-fi, døgnåben reception og morgenmadsbuffet. Eller måske det unikke INK Hotel Amsterdam by MGallery (4,5 ud af på TripAdvisor baseret på 617 anmeldelser), der er beliggende i en historisk bygning, som oprindeligt var hovedkvarter for avisen “De Tijd”. Det prisbelønnede 4-stjernede hotel ligger 5 minutters gang fra Dam-pladsen og Amsterdams hovedbanegård. Hotellets værelser er designet af det berømte arkitektfirma Concrete, og der er kræset for detaljerne.  “Smukt hotel”, “god beliggenhed” og “perfekt” er et par af de rosende ord, som hotellet får på TripAdvisor.

ink amsterdam
I kan nyde godt af morgenmadsbuffeten på Grand Hotel Downtown
 

 

 

 

deal-screenshot

amster nor
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning