fra kr. 3836

Sandstrande og palmer. Cigarer og rom. Historiske biler og et hjerteligt folkefærd. Det er hvad, I har i vente, hvis I springer på flyveren og rejser til Cuba.

Cuba er af gode grunde blevet et enormt populært rejsemål, og nu har du chancen for at komme billigt afsted! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Cuba fra København.

Flybilletter til Havana fra København

Du kan finde de billige flybilletter til Cuba på min side med billige flybilletter, eller du kan klikke på nedenstående rejsedatoer. Ruten flyves af Air France og KLA og har en enkelt kort mellemlanding i Paris på vejen ud samt en kort mellemlanding i Amsterdam på vej hjem. Rejsen tager omkring 14 timer, hvorefter I lander Havana – en særdeles spændende by.

Du kan rejse billigt til Cuba på følgende datoer.

Hoteller på Cuba

Så er flybilletterne bestilt, ikke? Så er det tid til at finde et lækkert hotel på Cuba. Heldigvis får du meget for pengene her. Jeg har fundet et par gode tilbud – et hotel i Havana og et hotel på Varadero. Halvøen Varadero er det rene strandparadis med palmer og hvide sandstrande så længe øjet rækker. Også ligger Vadaero kun et par timers kørsel fra Havana. Så der er rig mulighed for at opleve begge steder på denne drømmerejse.

havan

CasavanaCuba***

Bo centralt i Havana og ud til havet. Dette B&B er det bedste overnatningssted i Havana, hvor du god værdi for pengene. Hotellets tidligere gæster har givet stedet fantastiske anmeldelser og en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.  En overnatning i dobbeltværelse er lige nu sat ned til 717,-

varad

Starfish Cuatro Palmas***

Lækkert strandresort på Varadero! Her bor I lige ud til nogle af de mest fantastiske sandstrande i verden. Hotellet byder på lækre værelser med aircondition, et stort poolområde samt wifi på fællesområder og daglig morgenmad.

En overnatning i dobbeltværelse koster lige nu kun 596,-

Så kan du godt begynde at glæde dig til drømmerejsen til Cuba.

deal-screenshot

haha
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning