Flybilletter til Havana fra København

Oplev fantastiske Cuba og Havana

  • Luftfartsselskab Air France, KLM
p.p. from kr. 3996

Sandstrande og palmer. Cigarer og rom. Historiske biler og et hjerteligt folkefærd. Det er, hvad du har i vente, hvis du springer på flyveren og rejser til Cuba.

Cuba er af gode grunde blevet et enormt populært rejsemål, og nu har du chancen for at komme billigt afsted! Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Cuba fra København.

Flybilletter til Havana fra København

Du kan finde de billige flybilletter til Cuba på min side med billige flybilletter, eller du kan klikke på nedenstående rejsedatoer.

Du kan rejse billigt til Cuba på følgende datoer.

Hoteller på Cuba

Så er flybilletterne bestilt, ikke? Så er det tid til at finde et lækkert hotel på Cuba. Heldigvis får du meget for pengene her. Jeg har fundet et par gode tilbud – et hotel i Havana og et hotel på Varadero. Halvøen Varadero er det rene strandparadis med palmer og hvide sandstrande så langt øjet rækker. Og så ligger Vadaero kun et par timers kørsel fra Havana. Så der er rig mulighed for at opleve begge steder på denne drømmerejse.

CasavanaCuba***

Bo centralt i Havana og ud til havet. Dette B&B er det bedste overnatningssted i Havana, hvor du får god værdi for pengene. Hotellets tidligere gæster har givet stedet fantastiske anmeldelser og en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.  En overnatning i dobbeltværelse er lige nu sat ned til 717,-

Starfish Cuatro Palmas***

Lækkert strandresort på Varadero! Her bor du lige ud til nogle af de mest fantastiske sandstrande i verden. Hotellet byder på lækre værelser med aircondition, et stort poolområde samt Wi-Fi på fællesområder og daglig morgenmad.

En overnatning i dobbeltværelse koster lige nu 925,-

Så kan du godt begynde at glæde dig til drømmerejsen til Cuba.

deal-screenshot

Capture