fra kr. 2090

Las Vegas, syndens by fyldt med fristelser i form af gambling, fest og konstant aktivitet. Vil du også til byen der aldrig sover, hvor casinoerne aldrig lukker, og nogle af verdens største entertainere altid står på spring, til at give dig et fantastisk show? Så er det nu du skal slå til! Listen over ting at tage sig til i Vegas tager pusten fra én, men jeg prøver altid at finde noget der er unikt, og specielt. Slip din indre amerikaner ud på skydebanen, eller lav noget helt ekstremt, som køreture i superbiler, eller skydiving! Eller måske bare tage en dags pause fra nattelivet, og tage ud og se nevadas smukke natur. Der er rigeligt at tage sig til i Las Vegas, også selvom du har tabt ved blackjack bordet.

Men du kunne også leje en bil og køre til Los Angeles! Kun 4 timers kørsel væk, er LA stedet hvor stjernerne skinner mest. Udover Hollywood skiltet, er der også mange spændende ting at tage sig til, i vestkystens hovedstad. Getty centret er hjemsted for noget af verdens smukkeste kunst, og California Science Center får planetariet i København til at ligne et fysiklokale, i en almindelig dansk folkeskole.

Mulighederne er uendelige, når først du er landet på den vestlige side af USAs massive landmasse. Så det er bare om at komme afsted. Husk hotellerne Trivago dækker dig ind, både i Vegas og LA.

Flyv til Stockholm til Las Vegas, og fra Los Angeles til Stockholm for 2090kr!

Jeg ved godt det er lidt kompliceret, men for at få priser så vanvittige som dette, må man også gøre det ekstra benarbejde! Hos Kayak er de specialister i at blande fly, så du får nogle helt igennem fantastisk priser, hvis du er villig til at bevæge dig rundt selv. Nu kan du komme fra Stockholm – Arlanda til Las Vegas med Norwegian, og hjem igen fra Los Angeles til Stockholm, med SAS, for under 2100kr. Sikken et tilbud! Og som jeg skrev ovenover, kan du blande som du vil. Kun 4 timer i bil fra Las Vegas til Los Angeles betyder, at du kan tage 7 og 5 dage, 10 og 2, eller bare tage til Los Angeles med det samme, hvis du hellere vil det. Jeg blander mig ikke, jeg syntes bare du skal tage chancen nu!

Las_Vegas-585x390

Fly til USAs vestkyst tur/retur for 2090kr!

  • Rejseperiode: 05/03/2016 – 18/03/2016
  • Rejselængde: 12 nætter
  • Afgangs lufthavn: Stockholm – Arlanda
  • Ankomst lufthavn: Las Vegas
  • Afgang fra USA: Los Angeles (LAX)
  • Flyselskab: Norwegian & SAS
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find Hotel her: Trivago
 • Pris: Kun 2090kr per person

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning