Tit når folk tænker på ferie i Asien, tænker de på Thailand, Japan eller måske fastlands Kina. Det er ærgerligt, for de fleste kommer faktisk igennem Hong Kong men bliver i lufthavnen for at komme videre til den næste destination. Det er selvfølgelig op til dig, om du vil bruge dette tilbud til at rejse videre rundt i Asien, men jeg foreslår bestemt at blive i Hong Kong, hvis du ikke har været der før.

De over 7 millioner mennesker er placeret på et meget lille område, og det giver en utrolig metropol fyldt med små gade køkkener, enorme bygninger og utrolige mængder aktivitet. Mongkok området er symbolet på det gamle Hong Kong, hvor skyskraberne nærmest klaustrofobisk, murer dig inde i et hav af mennesker, der bor og kommer her for at shoppe. Og vi taler både shopping i store modebutikker, og små boder, hvor du kan finde en “Apiie” telefon eller måske en “Nikke” T-Shirt. Længere nede af boulevarden ligger Victoria Harbour, stedet hvorfra Hong Kongs massive bådtraffik udpsringer. Her er der blandt andet mulighed for at tage til den anden “fristad” i havet, nemlig MacauAsiens Las Vegas, hvor det vrimler med casinoer, dyre biler og store kendisser.

Udnyt disse billige flybilletter til Hong Kong og oplev den travel storby til spotpris!

Billige flybilletter til Hong Kong fra København

Turen til Hong Kong flyves af Air China, og du kommer til at have en enkelt mellemlanding i Beijing. Du kan også flyve med Qatar Airways – et af verdens bedste flyselskaber, og have en mellemlanding i Doha. Du kan komme afsted på følgende datoer:

Tripadvisor.dk kan du finde en liste med en række godt anmeldte og billige hoteller i Hongkong. Herunder har jeg valgt to særligt ud. Et budgetvenligt hotel med god beliggenhed, og så det vildeste luksushotel, bare fordi man godt må drømme lidt.

Minimal Hotel Culture***
Bydelen Sham Shui Po
Nordlige del af centrum
Godt hotel til budgettet
4/5 med 41 anmeldelser
Fra 302,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Hotel Icon***
Bydelen Tsim Sha Tsui East
Centralt i byen
Inklusiv morgenmad
5/5 med 6.843 anmeldelser
Fra 1.860,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Billige fly til Hongkong fra København i vinterhalvåret 2018

  • Rejseperiode: Oktober, november, december, januar og marts
  • Afgangslufthavn: København
  • Ankomstlufthavn: Hongkong
  • Flyselskab: Qatar Airways eller Air China
  • Rute: 1 mellemlanding
  • Find hotel her: Tripadvisor.dk
  • Pris: Fra 2.235,- per returbillet

deal-screenshot

deal-fly-hong-kong