fra kr. 2254

Tit når folk tænker på ferie i Asien tænker de på Thailand, Japan og måske fastlands Kina. Det er ærgeligt for de fleste kommer faktisk igennem Hong Kong, men bliver i lufthavnen for at komme videre til den næste destination. Det er selvfølgelig op til dig om du vil bruge dette tilbud til at rejse videre rundt i Asien, men jeg foreslår bestemt at blive i Hong Kong, hvis du ikke har været der før.

De over 7 millioner mennesker er placeret på et meget lille område, og det giver en utrolig metropol fyldt med små gade køkkener, enorme bygninger og utrolige mængder aktivitet. Mongkok området er symbolet på det gamle Hong Kong hvor skyskraberne nærmest klaustrofobisk, murer dig inde i et hav af mennesker der bor og kommer her for shopping. Og vi taler både shopping i store modebutikker, og små boder, hvor du kan finde en “Apiie” telefon eller måske en “Nikke” T-Shirt. Længere nede af boulevarden ligger Victoria Harbour, stedet hvorfra Hong Kongs massive bådtraffik udpsringer, her er der blandt andet mulighed for at tage til den anden “fristad” i havet, nemlig MacauAsiens Las Vegas hvor det vrimler med casinoer, dyre biler og store kendisser.

Udnyt den billige flybillet til Hong Kong og oplev den travel storby til spotpris!

Fly til Hong Kong og få billetten retur gratis

På Momondo.dk har jeg kigget lidt efter rejser til Asien med nogle af de flyselskaber folk kender. Jeg fandt disse billetter med Turkish Airlines, som flere har gange har været kåret til et af de bedste flyselskaber på at både personale, underholdning og kundeservice.

Disse flybilletter gælder for en afgang i marts 2018. Men det er muligt at finde billige flybilletter til Hongkong allerede fra november af og helt frem til marts.

Hotels.com kan du finde en liste med en række godt anmeldte og billige hoteller i Hongkong

Artikelbild_hong_Kong

Billige fly til Hongkong fra Stockholm i marts, tur/retur fra 2.254,-

  • Rejseperiode: Eksempelvis 15. marts – 24. marts, 2018
  • Afgangslufthavn: Stockholm
  • Ankomstlufthavn: Hongkong
  • Flyselskab: Turkish Airlines
  • Find fly fra Kbh til Stockholm via Momondo
  • Find hotel her: Hotels.com
  • Pris: Fra 2.254,- per person

deal-screenshot

Capture