fra kr. 2640

Tit når folk tænker på ferie i Asien, tænker de på Thailand, Japan eller måske fastlands Kina. Det er ærgerligt, for de fleste kommer faktisk igennem Hong Kong men bliver i lufthavnen for at komme videre til den næste destination. Det er selvfølgelig op til dig, om du vil bruge dette tilbud til at rejse videre rundt i Asien, men jeg foreslår bestemt at blive i Hong Kong, hvis du ikke har været der før.

De over 7 millioner mennesker er placeret på et meget lille område, og det giver en utrolig metropol fyldt med små gade køkkener, enorme bygninger og utrolige mængder aktivitet. Mongkok området er symbolet på det gamle Hong Kong, hvor skyskraberne nærmest klaustrofobisk, murer dig inde i et hav af mennesker, der bor og kommer her for at shoppe. Og vi taler både shopping i store modebutikker, og små boder, hvor du kan finde en “Apiie” telefon eller måske en “Nikke” T-Shirt. Længere nede af boulevarden ligger Victoria Harbour, stedet hvorfra Hong Kongs massive bådtraffik udpsringer. Her er der blandt andet mulighed for at tage til den anden “fristad” i havet, nemlig MacauAsiens Las Vegas, hvor det vrimler med casinoer, dyre biler og store kendisser.

Udnyt disse billige flybilletter til Hong Kong og oplev den travel storby til spotpris!

Billige flybilletter til Hong Kong fra København

På Travelmarket.dk har jeg kigget lidt efter rejser til Asien med nogle af de flyselskaber, folk kender og er glade for. Jeg fandt derfor disse flybilletter til Hong Kong med Qatar Airways – et af verdens bedste flyselskaber. Ruten har en enkelt mellemlanding i Doha.

Du kan komme afsted på følgende datoer:

Hotels.com kan du finde en liste med en række godt anmeldte og billige hoteller i Hongkong

Artikelbild_hong_Kong

Billige fly til Hongkong fra Stockholm i marts, tur/retur fra 2.254,-

  • Rejseperiode: Efteråret 2018
  • Afgangslufthavn: København
  • Ankomstlufthavn: Hongkong
  • Flyselskab: Qatar Airways eller Air China
  • Rute: 1 mellemlanding
  • Find hotel her: Hotels.com
  • Pris: Fra 2.640,- per returbillet

deal-screenshot

hongkk
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning