Billige flybilletter til Paris i foråret i 2019

Flyv billigt til Paris fra København i foråret 2019

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 402

Paris, Paris, Paris. Hvor skal man nærmest begynde? Den skønne og charmerende storby byder på et hav af oplevelser og seværdigheder. Der er noget for enhver smag, og det er umuligt at nå det hele på en enkelt miniferie. Men Paris er også en af de byer, du vil tilbage til igen, det lover jeg dig! Og det er lykkedes mig at finde billige flybilletter til Paris fra København i starten af 2019.

Billige flybilletter til Paris

Det er på vores hjemmeside og i samarbejde med Kayak, du kan finde billige flybilletter til Paris. Turen flyves af Easyjet eller Vueling og er direkte. Du kan komme afsted på følgende datoer:

Men I har selvfølgelig også brug for et sted at overnatte. På Tripadvisor finder I masser af gode tilbud på hotelværelser i Paris.

Jeg har fundet to rigtig lækre hoteller i Paris.


Grand Hotel Francais

Lækkert og romantisk hotel tæt på Place de la National og få minutter fra offentlig transport.

Der følger også morgenmad med når du booker dit ophold her.

Pris: fra 638,- per nat

Book værelset her

Hotel des Arts – Montmartre

Romantisk hotel ved Montmartre. Tæt på den smukke Sacre Cæur. Morgenmad følger med i tilbuddet, og der er mulighed for lufthavnstransfer.

Pris: fra 679,- per nat per person

Book værelset her

deal-screenshot

Capture