Drømmerejse til Sri Lanka

Forlæng sommeren med billige flybilletter til Sri Lanka

  • Hotel Uknown
  • airport Kopenhagen
  • Luftfartsselskab Uknown
  • Måltider No Catering
Holidayguru recommends 01.05.16 til 29.10.16
p.p. from kr. 2498

Drømmerejse til Sri Lanka

Har du lyst til en drømmerejse til en overkommelig pris, så tjek denne deal. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Sri Lanka fra København med afrejse i november 2018.

Sri Lanka er en fantastisk destination, hvor du både kan slappe af på lækre sandstrande med udsigt over det Indiske Ocean og besøge masser af kulturelle seværdigheder. Glæd dig bl.a. til at opleve stentempler, en ægte teplantage, lokale landsbymarkeder, safari i Yala National Park, besøg hos lokale munke og meget, meget mere. Sri Lanka er et sandt miks af frodig natur, kilometerlange strande, lækker mad og farverigt folkeliv. Der er rigtig meget at opleve på Sri Lanka, og flybilletterne bliver ikke billigere!

Flybilletter til Sri Lanka

Det er flyselskabet Ukraine Int Airlines, der flyver dig fra København til hovedstaden Colombi på Sri Lanka. Du kommer til at have en mellemlanding i Kiev på vejen. Der er afrejse den 11. november, og du rejser hjem igen den 28. november 2018. Klik på datoen herunder for at bestille flybilletterne til Colombo eller tag et kig på mit faneblad med billige flybilletter.

Hoteller på Sri Lanka

Men du skal jo også have et sted at bo på Sri Lanka. Også er det jo heldigt, at du kan bo på seriøst lækre hoteller for små penge på Sri Lanka. Her er et par foreslag.

Palm Paradise Cabanas***

Ifølge Tripadvisor er dette hotel et af de bedste hoteller på Sri Lanka. Her kan du bo i en lækker bungalow i fantastiske frodige omgivelser. Her bor du nemlig ud til havet i Tangalle. Hotellet byder blandt andet på en dele-pool, som du har fri adgang til samt gratis wifi.

Lige nu koster en overnatning fra 755,- og inkluderer gratis morgenmad.

City Beds The Regent**

Her bor du centralt i Colombo – ud til havet og tæt på havnen. Her er du desuden tæt på seværdigheder som Colombo Fort og den gamle parlamentsbygning. Hotellets værelser har eget badeværelse, gratis wifi og aircondition.

En overnatning her koster fra bare 257,-

deal-screenshot

sri-lanl