Billige flybilletter til Buenos Aires

Flyv billigt fra København til Buenos Aires Sydamerikas Paris i starten af det nye år

  • Hotel Home Hotel Buenos Aires
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 4218

Buenos Aires, hovedstaden og den største by i Argentina, er en populær turistdestination og kendt for sin arkitektur i europæisk stil og et meget rigt kulturliv. Det er en meget multikulturel by som er hjem for mennesker med forskellige nationaliteter og der tales mange sprog foruden spansk. Alt dette er med til at berige kulturen i Buenos Aires. Og jeg har fundet billige flybilletter til Buenos Aires – med afgang fra København.

Europa har haft stor indflydelse på Buenos Aires, som ofte kaldes for Sydamerikas Paris. Dette ses i sær i arkitekturen som har elementer der henviser til Barcelona, Paris og Madrid. Arkitekturen er et mix at kolonial stil, Art Deco, Art Nouveau og Neo-gotisk stil. Byen har en livlig teaterindustri og der er masser af teatre – faktisk spilles der ca 300 teaterstykker hver weekend. Byen huser også et anerkendt operahus Teatre Colón, en verdensberømt zoologisk have og et hav af museer dedikeret til historie, kunst i alle genre, populærmusik, religiøs kunst og meget andet.

Billige flybilletter til Buenos Aires

Billige flybilletter til Buenos Aires

Det er via min fly finder, at du kan finde de billige flybilletter. Jeg har samlet en liste med de billigste datoer her:

Godt nok er der varmt i Buenos Aires, men du skal nok alligevel have et sted at sove. Så derfor har jeg fundet et par billige og lækre muligheder til dig her.

 

Airbnb i Buenos Aires

Hvis du gerne vil have lidt mere privatliv end man ellers har på et hotel eller hostel, så kan du med fordel leje en lejlighed i Buenos Aires med Airbnb. På den måde kan du bo som de lokale, og du kan evt spare lidt penge på selv at lave mad, eller ved at tage afsted i en større gruppe. Jeg har fundet denne lejlighed til dig. Lejligheden er lys, og nyrenoveret. Der er desuden også en super lækker tagterrasse, hvor du kan nyde den Sydamerikanske sommersol. Du kan bo i lejligheden fra omkring 232,- pr nat – og der er plads til 3 gæster.

 

Hotel i Buenos Aires

Du kan faktisk bo rigtig billigt i Buenos Aires, og jeg har fundet et super lækkert hotel til dig på Tripadvisor. Du kan fx. bo på Circus Hostel & Hotel i centrum af byen og tæt på byens fine strande. Her kan du bo for kun omkring 265,- pr nat. Alternativt kan du se flere hoteller i Buenos Aires her på TripAdvisor.

 

deal-screenshot

Capture