fra kr. 8658

Velkommen til paradiset Seychellerne! Seychellerne er en østat som ligger øst ud for det afrikanske fastlandet i det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst og nord for Madagaskar. Hovedøen er Mahé med hovedstaden Victoria. Øgruppen består af 116 øer, men hvis man regner de mindre øer og skær med er der 155 øer i alt. Her finder I lækre strande med hvidt sandt og klart vand!

Drømmeferie på Seychellerne

Det er via Trivago.dk jeg har fundet hotellet og flybilletterne er fundet på Momondo.dk. Da det er en rejse jeg selv har sammensat til jer, er det muligt at vælge andre afrejsedatoer og afgangslufthavn. Dette kan dog påvirke prisen.

I bliver indkvarteret på Georgina’s Cottage Beach som ligger bare 50 meter fra Beau Vallon Beach. Georgina’s Cottage har en fin have med terrasse, hvor I kan slappe af. Værelserne er simple men har, hvad man skal bruge. Der er privat badeværelse med bruser, TV, køleskab, mulighed for at lave te og kaffe, og så har alle værelserne altan med møbler og udsigt over havet. Hotellet ligger ca. 5 km fra centrum af byen Victoria og ca. 15 km fra lufthavnen. Ca. 5 mins gåtur fra hotellet finder I et udvalg at restauranter og butikker.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning