Black Friday shopping i New York

Tag på en sindsyg shopping-oplevelse i New York City!

p.p. from kr. 1978

Elsker du et godt tilbud? Og er du vild med midnatsshopping? Så har jeg et tilbud til dig! Lige nu kan du rejse billigt til New York til Black Friday og Thanksgiving, og opleve de to ultra amerikanske fænomener for dig selv. Jeg har fundet billige flybilletter til New York fra den 19. november til 23. november, så du kan opleve det verdensomspændende shopping fænomen Black Friday!

Det kan godt være, at du ikke kan bugsere et stort TV med hjem – men mindre gadgets som smartphones o.lign. bliver også solgt til helt vildt billige priser! Der er seriøst mange penge at spare – og på den måde kan du også få klaret alle julegaveindkøbene på én gang. Super smart!

Black Friday shopping i New York

Med dette tilbud får du som sagt super billige flybilletter til New York, og jeg kan anbefale dig også at prøve noget Thanksgiving mad, når du nu er i New York til Thanksgiving. Du er i New York fra mandag t.o.m. fredag, så der er også rig mulighed for at opleve byens mange seværdigheder. Alt i alt den perfekte før-juleferie til New York!

Hotel i New York

Jeg har desuden fundet nogle fede hoteller til dig, så du kan nyde byen i fulde drag. På Tripadvisor.dk kan du finde et hotel, der passer dine behov og ønsker. Jeg har samlet et uddrag fra siden, og her er mine favoritter af hoteller i New York.

[/col] [/row]

Dream Downtown****

Prøv lige at se dette lækre hotel, der ligger centralt på Manhatten tæt på Ground Zero Museum og den ikoniske Flatiron Building. Hotellet byder på store, luksuriøse værelser og en tagterrasse med udendørs pool. Her kan man leve den amerikanske drøm!

The Roxy Hotel Tribeca****

Eller hvad med dette smukke 1920’er hotel i bydelen Tribeca? Jeg har sjældent set noget lignende, så ja, hotellet er dyrt og luksuriøst. Men det er jo tillad at forkæle sig selv og hinanden med en enkelt overnatning her, hvis man skal fejre bryllupsdag eller en rund fødselsdag.

Læs også

 

 

deal-screenshot

deal-nyc-1