Er du blevet træt af aprils lunefulde vejr med sne den anden dag og sol eller regn den næste dag? Så er det måske nu, at du skal booke dine flybilletter til solen og varmen. På Zanzibar er der garanti for den slags, nærmest året rundt. Og med en beliggenhed næsten lige på ækvator, så er vejret også stabilt varmt året rundt.

Behøver jeg overhovedet at nævne paradisstrandene med palmer henslængt over det hvide sand og det turkisblå vand?

Lige nu kan du finde billige flybilletter til Zanzibar fra Københavns lufthavn med en kort mellemlanding i Doha. Der er flere afgange i april og maj at vælge imellem med priser fra 2.854,- pr. returbillet.

Billige flybilletter til Zanzibar

Skynd jer ind på Travelmarket, hvor I finder de billige flybilletter. I flyver med det prisvindende flyselskab Qatar Airways og har en mellemlanding i Doha undervejs.

Billige flybilletter til Zanzibar, via Doha, fra København:

Hotels.com kan I finde hoteller i alle prisklasser, så der er helt sikkert også noget for jer.

Eksempelvis husbåden, Dreamers Island, der ligger lige uden for hovedbyen Stone Town. Du tager enten den lille båd herud, eller svømmer. 8 nætter kan gøres for cirka 750,- pr. person ved to personer.

Med dette hotel samt flybilletterne fra 15.-24. maj, kan du få 9 dages ferie under sydens sol fra cirka 3.600,-, hvis du har en rejsemakker – men mon ikke, du kan finde en, som gerne vil med dig til varme og strand?

deal-screenshot

Capture2
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning