Billige flybilletter til Zanzibar

Afgange i april, maj, juni og helt til december fra både Kbh og Billund

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 3110

Drømmer I om sol of lækkert vejr? På Zanzibar er der garanti for den slags nærmest året rundt. Med en beliggenhed næsten lige på ækvator, er vejret stabilt varmt året rundt. Behøver jeg overhovedet at nævne paradisstrandene med palmer henslængt over det hvide sand og det turkisblå vand?

Lige nu kan I finde billige flybilletter til Zanzibar fra både Billund og Københavns Lufthavn. Der er flere afgange fra april til december med priser startende fra 3.110,-

Billige flybilletter til Zanzibar

Skynd jer ind på min fly finder, hvor I lige nu kan finde billige flybilletter tur/retur til Zanzibar fra Billund og Københavns Lufthavn.

Hoteller på Zanzibar

På Zanzibar er der mange hoteller at vælge imellem, og der er noget for ethvert budget. Herunder har jeg valgt to ud. Det ene er et rigtigt lækkert og budgetvenligt guesthouse med superbeliggenhed på sydøstsiden af øen ud til stranden. Det andet er lidt mere luksuriøst, men er stadig med stor værdi for pengene.

Surfescape Village***
I Pwani Mchangani, nordøst Zanzibar
Direkte på stranden
Morgenmad kan tilkøbes
4,5/5 med 34 anmeldelser
Fra 298,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Makofi Guest House***
Nungwi Beach, nordlige Zanzibar
Tæt ved stranden
Inklusiv morgenmad
5/5 med 51 anmeldelser
Fra 306,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

deal-screenshot

deal-fly-zanzibar