Har du nogensinde været i Canada? Canada er et enormt land med en helt fantastisk natur og en spændende kultur. Få en smagsprøve på det ved at rejse til Toronto. Toronto er en spændende storby med god shopping, lækre restauranter og spændende muséer. Men den helt store grund til at rejse til Toronto er Niagara Falls. Fra Toronto kan du nemt tage på dagsudflugt til det verdensberømte vandfald og på turen nyde noget af Canadas smukke natur.

I selve Toronto kan du besøge kunstmuseet AGO (Art Gallery of Ontario) eller nyde udsigten fra byens vartegn CN-tårnet. Du kan naturligvis også se Toronto fra havet ved at tage på en hyggelig sejltur på Lake Ontario.

Canadian-side-of-Niagara-Falls-in-summer-Kanada-shutterstock_522161068

Billige flybilletter til Toronto

Hvis det lyder som en rejse for dig, er det heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Toronto fra København på min fly finder. Jeg har fundet billetter i både vinteren og foråret i variende længde, så hvis du vil opleve mere af Canada end Toronto, er der rig mulighed for det.

Læs mere: Bedste rejsetid til staten New York og Niagara Falls

Du kan flyve billigt til Toronto på følgende datoer.

Hoteller i Toronto

Men flybilletter er jo ikke nok. Her har jeg listet et par forskellige hoteller i Toronto samt et enkelt hotel ved Niagara Falls.

Victoria’s Mansion Guest House**

Hyggeligt guest house med fine anmeldelser i en hyggelig, traditionel bygning. Her bor du i rolige omgivelser i kvarteret Church-Wellesley Village, tæt på Toronto Public Library, Royal Ontario Museum og University of Toronto. Hotellet tilbyder hyggelige værelser med eget badeværelse samt gratis Wi-Fi og morgenmad.

En overnatning i dobbeltværelse koster fra 807,-.

Hotel Victoria***

Dette hotel har en enormt centralt beliggenhed i Toronto. Her bor du i Torontos Financial District – tæt på, for eksempel, St. Lawrence torvehallerne, byens nye og gamle rådhus og kunstmuséet AGO. Hotellet byder på store værelser med enorme senge, gratis Wi-Fi og en lækker restaurant.

En overnatning i dobbeltværelse her koster fra 754,-.

Sheraton on the Falls Hotel****

Et fantastiske hotel ved Niagara Falls! Dette Sheraton-hotel ligger lige ud til vandfaldene, så du kan bestille et værelse med udsigt til Niagara Falls og nyde udsigten fra den store dobbeltseng. Hvis du virkelig skal forkæle dig selv, skal du tilbringe et par nætter her.

En nat i dobbeltværelse er lige nu sat ned til 598,-

Så, er du klar på at rejse til Toronto? Her venter der masser af oplevelser i både storbyen og naturen.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning