fra kr. 2776

Skynd dig ind på Momomdo.dk. Lige nu er det muligt at flyve med et af verdens bedste flyselskaber til Singapore til en uhyre fair pris! Prisen er fra 2776,- for én returbillet.

Turen går til Singapore, der er en lille ø, som er klemt godt ind mellem Indonesien og Malaysia. Men trods den lille størrelse, så er her masser at opleve. Singapore er samtidig en utrolig ren by, og et symbol på, at Singapore er en velfungerende by, er blandt andet, at man kan drikke vandet direkte fra hanen.

Shopping, sightseeing og strand. Singapore kan det hele.

Orchard Road, der er byens hjerte og betragtes som byens centrum, bugner her med liv, butikker og smarte biler. Her er selvfølgelige også masser af malls, hvor man kan shoppe amok! Hvis I vil på sightseeing, så prøv Ducktours. Det er en bus/båd, der tager dig med på en 1-2 timer lang køretur gennem byen. Bussen er bygget om, så den både kan køre på land og sejle i vandet omkring byen. Singapore ZOO et must see. Beliggende godt en times kørsel fra centrum er ‘Verdens bedste zoologiske have’.  Og når I er i gang, så kan I også besøge verdens største akvarium S.E.A. Aquarium. I alt 800 forskellige arter venter på jer. I kan også prøve verdens største pariserhjul, ”Singapore Flyer”, som rager 165 meter op. Herfra har I en fantastisk udsigt.

Jamen hvad med sol og strand? Fortvivl ej 😉  10 – 15 minutters kørsel fra centrum (Orchard Road) er Sentosa Beach. Og I kommer ikke til at kede jer, I kan både svømme med delfiner, få en cocktail på stranden, spille beach volleyball, gå i 4D biograf i Sentosas ”4D Magix see” eller opleve en musical.

Tilbage står et spøgsmål; Hvor skal I bo? En mulighed er det 5-stjernede Marina Bay Sands Hotel. Hotellet kan prale med en af vendens mest imponerende pools. Wow! Jeg tror godt, jeg kan love jer en udsigt, som I sent vil glemme. Hvis budgettet ikke er til fem stjerner, så besøg Trivago.dk. Her er der masser af hoteller i alle prisklasser.

Billige flybilletter til Singapore

Skynd jer ind på Momondo.dk, hvor I finder billige flybilletter. Afrejsetidspunkt er fra den 10. til den 23. november, og I flyver fra København til Singapore.

Singapore

 • Billige flybilletter til Singapore i november 
  • Rejseperiode: 10. november – 23. november, 2016
  • Rejselængde: 13 dage
  • Afgangs lufthavn: København 
  • Ankomst lufthavn: Singapore
  • Flyselskab: Cathay Pacific Airways
  • Find hotel her!
  • Pris: Fra 2776,- pr. person. 

 

 

 

 

deal-screenshot

singapore mfao
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning