Billige flybilletter til Sardinien

Tag et smut til den skønne Middelhavsø i januar med disse billige flybilletter

p.p. from kr. 425

Jeg har fundet billige flybilletter til den smukke middelhavsø Sardinien! Tag et afbræk fra den kolde og kedelige danske vinter. Med disse billige flybilletter kan du nemlig rejse billigt til Sardinien i januar 2019. På den måde kan du starte året med noget lækker varme og sol.

Sardinien er en af de største øer i Middelhavet, og den hører til Italien. Sardinien kan tilbyde alt det bedste fra en middelhavsferie. Her har de den lækre italienske mad, smukke småbyer, og vidunderlig natur!

Smukt vand på Sardinien

Billige flybilletter til Sardinien

Det er på min fly-finder, at du finder de billige flybilletter til Edinburgh med afgang fra Københavns Lufthavn. Turen er med 1 stop hver vej og flyves af Ryanair. Du kan rejse billigt til Sardinien i januar 2019.

Det er også muligt at finde andre billetter til lignende pris i samme periode.

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok – du skal jo også have et sted at sove.

 

Trivago.dk kan du finde tilbud på hoteller med gode anmeldelser og fin beliggenhed på Sardinien. Jeg kan for eksempel anbefale det hyggelige Vela Rooms inklusiv morgenmad fra 554,- pr. nat i et 3-personers værelse. Hotellet ligger ca 500 m fra centrum af Cagliari, hvor du er tæt på resturanter, shoppingmuligheder og meget mere!

 

Alternativt kan du vælge at bestille overnatning via Airbnb. At leje igennem via Airbnb har visse fordele. Selve prisen er ofte billigere – men du kan også selv lave mad, i stedet for at betale for måltider på restauranter. Jeg kan særligt anbefale dette hus i Cagliari, med plads til 2 pers. Her kan du bo fra kun 336,- pr. nat.

 

deal-screenshot

deal-fly-til-sardinien