fra kr. 599

Letlands hovedstad Riga er en fantastisk by som byder på spændende seværdigheder og masser af historie. Byen ligger i Rigabugten ved Østersøen og har ca. 706.000 indbyggere. Floden Daugava går gennem byen, som har tre hoveddele: Den gamle bydel, centrum på østbredden og Pardaugava på vestbredden. I centrum ligger mange bygninger i Art Nouveau-stil, og den gamle bydel ligner stadig noget fra Middelalderen. De vigtigste seværdigheder i Riga er knyttet til byens historie og specielt den gamle bydel er en seværdighed som man skal opleve!

City-Hall-Square-with-House-of-the-Blackheads-and-Saint-Peter-church-in-Riga-Old-Town-During-sunset-time_shutterstock_459242056-Copy

Billige flybilletter til Riga

I kan nu flyve rigtig billigt til Riga fra København. Ruten er direkte og flyves af Norwegian. Prisen er pr. returbillet. Gå til min min fly finder eller klik på linksene herunder.

Men flybilletter er jo ikke nok. Du skal også have et sted at bo. Så jeg har samlet et par gode muligheder til dig herunder!

 

Airbnb i Riga

Jeg har fundet en super lækker og moderne indrettet lejlighed til dig i centrum af Riga. Her får du hele den skønne lejlighed for dig selv, så du har stue, køkken og soveværelse helt for dig selv. Der er plads til 4 personer. og den koster fra 187,- pr nat!

 

 

Hotel i Riga

Alternativt kan du vælge at overnatte på dette smukke hotel i Riga. På Old City Boutique Hotel kan du overnatte på hyggelige og moderne indrettede værelser – dog er der klassiske detaljer, og hygge møbler. En nat her koster fra 357,-!

Her kan du købe billetter til Rigas seværdigheder, så du kan springe de lange køer over.  

deal-screenshot

deal-riga