fra kr. 293
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Så er der billige flybilletter til Prag. En af Europas smukkeste byer, hvis I spørger mig. Prag er den perfekte destination for en storbyferie, og byen er også på top 10, når det kommer til danskernes yndlingsrejsemål. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! I kan glæde jer til byens betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Alt sammen krydret med den fineste julestemning.

Flybilletterne til Prag er med afgang fra Billund, og I flyver direkte derned. Herunder har jeg samlet nogle datoer i foråret, hvor prisen er lav. Men der er flere billigere datoer, prøv jer frem. Lidt længere nede giver jeg mit bud på nogle gode overnatningsmuligheder.

Jeg har samlet lidt overnatningsmuligheder til jer her:

Studio-lejlighed 

Denne hyggelige studio-lejlighed har plads til 2 gæster, balkon med udsigt til floden, og er placeret tæt på restauranter og historiske oplevelser. Pris fra 253,- pr. overnatning. Se billeder her.

Lejlighed med plads til 6 personer

Hvis I er lidt flere, der rejser sammen, så er jeres overnatningsløsning måske her? I den fine lejlighed, der er beliggende 15 minutters gåtur fra byens slot, er der nemlig plads til 6 personer. Pris fra 223,- pr. overnatning. Se billeder her.

deal-screenshot

Capture