fra kr. 466

Så er der billige flybilletter til Prag. En af Europas smukkeste byer, hvis du spørger mig. Og hvad med en tur til Prag i december? I denne måned er byen nemlig pyntet op med de fineste julelys og med de hyggeligste julemarkeder. Man tror ikke, at Prag kan blive endnu smukkere, men i december overgår den sig selv.

Prag er den perfekte destination for en storbyferie, og byen er også på top 10, når det kommer til danskernes yndlingsrejsemål. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! I kan glæde jer til byens betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Alt sammen krydret med den fineste julestemning.

christmas-prag

Julehygge i Prag

Julemarked i Prag 
Åbningsdatoer: 1. december – 6. januar

Flybilletterne til Prag er med afgang fra København, og I flyver direkte derned. Herunder har jeg samlet nogle datoer i december, hvor prisen er lav. Men der er flere billigere datoer, prøv jer frem. Dog er det desværre svært at finde billetter i december-weekenderne, hvor priserne er så lave. Lidt længere nede giver jeg mit bud på nogle gode overnatningsmuligheder.

Jeg har samlet lidt overnatningsmuligheder til dig her:

Skaermbillede-2018-11-08-kl.-08.32.15

Studio-lejlighed 

Denne hyggelige studio-lejlighed har plads til 2 gæster, balkon med udsigt til floden, og er placeret tæt på restauranter og historiske oplevelser. Pris fra 289,- pr. overnatning. Se flere billeder her.

Skaermbillede-2018-11-08-kl.-08.46.43

Lejlighed med plads til 6 personer

Hvis I er lidt flere, der rejser sammen, så er jeres overnatningsløsning måske her? I den fine lejlighed, der er beliggende 15 minutters gåtur fra byens slot, er der nemlig plads til 6 personer. Pris fra 257,- pr. overnatning. Se flere billeder her.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-08-kl.-08.19.28
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning