Billige flybilletter til Poznan

Billige flybilletter til Poznan, en overset polsk perle

  • Luftfartsselskab Ryanair
p.p. from kr. 269

Poznan er en overset polsk perle, som flere og flere turister dog efterhånden har fået øjnene op for. Byen byder på en vidunderlig kombination af det moderne og historiske. Her ligger middelalderlige bygninger og farverige gamle huse nemlig side om side med mikrobryggerier, gourmetrestauranter og fashionable butikker. Poznan har dermed alle ingredienserne til en hyggelig storbyferie, og det er endda til små priser.

Et ferie i Poznan er ikke fuldendt uden et besøg på Rogalowe Muzeum som er dedikeret til Poznans lokale delikatesse, St. Martins croissanten. Den indeholder birkes og en mandelmasse og på museet kan I se, hvordan lækkerbisknerne bliver lavet, og selvfølgelig kan I også få lov til at smage.

Billige flybilletter til Poznan

Det er på min egen fly-finder, at I finder de billige flybilletter. Herunder har jeg listet nogle datoer op, alle afgange er fra Billund med direkte fly til den polske by.

Men I skal selvfølgelig også have et sted at overnatte i Poznan. Her har jeg fundet to bud. 

 

Airbnb i Poznan

Du kan bo i en super fed lejlighed i hjertet af Poznan, via dette tilbud på Airbnb. Med tilbuddet har du en helt lejlighed for dig selv, og du kan nyde den smukke lejlighed, som er moderne indrettet. En nat her koster fra 278,- og der er plads til 4 personer.

 

Hotel i Poznan

På Hotels.com har jeg fundet dette hotel til jer: PURO Poznań Stare Miasto. Det 4-stjernede hotel tilbyder restaurant og ligger i nærheden af Old Town Square. På Tripadvisor scorer hotellet 4,5 ud af 5, og det er rosende ord fra tidligere gæster: ‘Moderne’, ‘rent’ og ‘dejlige værelser’. Det koster fra 1488,- pr. overnatning i dobbeltværelse.

 

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-20-kl.-10.26.37