Billige flybilletter til Orlando

Besøg USAs bedste forlystelsesparker i Orlando til foråret 2019!

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Norwegian
fra kr. 2278

Der er masser af lækre rejsemål i Florida. Tag til Fort Lauderdale, hvis I er til hvide sandstrande, til Miami hvis I er til rigmænd og rooftop-parties. Men hvis I (og ungerne) drømmer om at besøge Harry Potters univers i Universal Studios®, prøve vilde rutsjebaner i Universal’s Island of Adventure® eller tage på eventyr i Disney World®, skal I rejse til Orlando. Her finder I nemlig nogle af verdens bedste forlystelsesparker.

Og så er det jo heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Orlando.

I kan også læse mere om vejret og de forskellige årstider i Orlando i min rejsekalender til Florida.

Billige flybilletter til Orlando

Jeg har fundet de billige flybilletter på min fly-finder side. Norwegian og KLM flyver ruten – og nogle af dem er direkte. I kan rejse billigst på følgende datoer:

I kan finde lignende priser på andre datoer i samme periode.

Hoteller i Orlando

Når I nu alligevel vil rejse til forlystelsesbyen over dem alle, så skal I da næsten bo i et de park-relateret hoteller. På TripAdvisor kan I indtaste hvilken park, I gerne vil besøge, og så får I vist, hvilke overnatningsmuligheder der er. Men jeg kan anbefale Universal’s Beach Resort!

Universal’s Cabana Bay Beach Resort***

Hotel med vandland og beliggenhed bare 12 minutters gang fra forlystelsesparkerne Universal’s Studios og The Wizarding World of Harry Potter. Hotellet tilbyder familieværelser med plads til 4 eller 6 personer. Lige nu kan I bo i standardværelse med plads til 4 personer fra omkring 1.656,- pr nat.

Flere informationer om Florida

deal-screenshot

deal-fly-orlando