Der er masser af lækre rejsemål i Florida. Tag til Fort Lauderdale, hvis du er til hvide sandstrande, til Miami hvis du er til rigmænd og rooftop-parties. Men hvis du (og ungerne) drømmer om at besøge Harry Potters univers i Universal Studios®, prøve vilde rutsjebaner i Universal’s Island of Adventure® eller tage på eventyr i Disney World®, skal I rejse til Orlando. Her finder I nemlig nogle af verdens bedste forlystelsesparker.

Og så er det jo heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Orlando.

Billige flybilletter til Orlando

Jeg har fundet de billige flybilletter på min fly-finder side. Norwegian flyver ruten – og nogle af dem er direkte. Du kan rejse billigst på følgende datoer:

Du kan finde lignende priser på andre datoer i samme periode.

Hoteller i Orlando

Når I nu alligevel vil rejse til forlystelsesbyen over dem alle, så skal du da næsten bo i en af dem. På Tripadvisor kan du indtaste hvilken park du gerne vil besøge, og så får du vist, hvilke overnatningsmuligheder der er. Jeg har udvalgt et par muligheder til dig her.

 

Universal’s Cabana Bay Beach Resort***

Hotel med vandland og beliggenhed bare 12 minutters gang fra forlystelsesparkerne Universal’s Studios og The Wizarding World of Harry Potter. Hotellet tilbyder familieværelser med plads til 4 eller 6 personer. Lige nu kan du bo i standardværelse med plads til 4 personer fra omkring 950,- pr nat.

 

Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground***

Er I vilde med Disney World®? Så kan I overnatte i denne hyggelige træhytte, der med 6 sovepladser og eget køkken har plads til hele familien. Hytten ligger inde i Walt Disney World® resortet, og I er derfor tæt på den enorme forlystelsespark. En nat på dette hotel er lidt dyrt og koster omkring 1.500,- pr nat.

Flere informationer om Florida

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning