Der er masser af lækre rejsemål i Florida. Tag til Fort Lauderdale, hvis I er til hvide sandstrande, til Miami hvis I er til rigmænd og rooftop-parties. Men hvis I (og ungerne) drømmer om at besøge Harry Potters univers i Universal Studios®, prøve vilde rutsjebaner i Universal’s Island of Adventure® eller tage på eventyr i Disney World®, skal I rejse til Orlando. Her finder I nemlig nogle af verdens bedste forlystelsesparker.

Og så er det jo heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Orlando.

I kan også læse mere om vejret og de forskellige årstider i Orlando i min rejsekalender til Florida.

Billige flybilletter til Orlando

Jeg har fundet de billige flybilletter på min fly-finder side. Norwegian og KLM flyver ruten – og nogle af dem er direkte. I kan rejse billigst på følgende datoer:

I kan finde lignende priser på andre datoer i samme periode.

Hoteller i Orlando

Når I nu alligevel vil rejse til forlystelsesbyen over dem alle, så skal I da næsten bo i et de park-relateret hoteller. På TripAdvisor kan I indtaste hvilken park, I gerne vil besøge, og så får I vist, hvilke overnatningsmuligheder der er. Men jeg kan anbefale Universal’s Beach Resort!

Universal’s Cabana Bay Beach Resort***

Hotel med vandland og beliggenhed bare 12 minutters gang fra forlystelsesparkerne Universal’s Studios og The Wizarding World of Harry Potter. Hotellet tilbyder familieværelser med plads til 4 eller 6 personer. Lige nu kan I bo i standardværelse med plads til 4 personer fra omkring 1.656,- pr nat.

Flere informationer om Florida

deal-screenshot

deal-fly-orlando