fra kr. 971

New York. Behøver jeg sige meget mere? Hvis du allerede har besøgt byen, så ved du, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York er en hel speciel by, og den skal opleves. I skal selvfølgelig besøge de ikoniske seværdigheder som Times Square, Frihedsgudinden, Rockefeller Center, MoMA og selvfølgelig Central Park.  Byens bedste hemmeligheder finder I kun ved at gå igennem de mange, travle gader. Trendy spisesteder, kæmpe stormagasiner, historiske bygninger, smukke parker og interessante museer – New York er en by, man aldrig bliver træt af! Og hvad synes bedre end at kombinere en ferie med lidt juleshopping? Ja, det ved jeg heller ikke 😉

Billige flybilletter til New York

Det er på Momondo.dk jeg har fundet disse billige flybilletter. Prisen er for en enkeltbillet, men hvis du rammer de rigtige datoer, så kan du flyve frem og tilbage fra 2114,-. Og det er altså heller ikke dumt!

Eksempler på datoer, hvor prisen er i bund (fra 971,- til 1199,- for én enkeltbillet)

18. november

21. november

23. november

30. november

2. december

5. december

9. december

12. december

14. december

Men fly er selvfølgelig ikke nok. I skal også have et sted at bo. I kunne bo på Lic Hotel, der ligger i Long Island City, kun 5 km fra United Nations Headquarters, Chrysler Building og Empire State Building. Hotellet har et fitnesscenter, en tagterrasse med udsigt over byen og en døgnåben reception. Foruden gratis komplet morgenmad tilbydes gæster gratis Wi-Fi på fællesarealer. Værelserne har privat badeværelse, køleskab, TV, gratis miniralvand og værdiskab.

goldener-sonnenuntergang-new-york-empire-state-istock_000052038616_2000pixel

deal-screenshot

Billige flybilletter
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning