fra kr. 1296

New York City. Behøver jeg sige meget mere? Hvis I allerede har besøgt byen, så ved I, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York City er en helt speciel by, og den skal opleves.

I vinterperioden og foråret kan I finde flere billige flybilletter til New York City fra København. Hvis datoerne eller lufthavnene ikke passer jer perfekt, kan I prøve jer frem her på min side med flybilletter.

Billige flybilletter til New York City

Der er flere forskellige måder at flyve til New York på. Flyver I direkte til New York fra København er flyvetiden cirka 8 timer. Det er dog ofte billigere, hvis I har en mellemlanding, når I flyver til New York.

Jeg har fundet billige flybilletter til New York her til foråret.

I kan rejse billigt til New York på følgende datoer:

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor kan I finde et hotel, der passer jeres behov og ønsker. Jeg har fundet et par gode foreslag til nogle lækre hoteller i New York.

Dream Downtown****

Prøv lige at se dette lækre hotel, der ligger centralt på Manhatten tæt på Ground Zero Museum og den ikoniske Flatiron Building. Hotellet byder på store, luksuriøse værelser og en tagterrasse med udendørs pool. Her kan I leve den amerikanske drøm!

The Roxy Hotel Tribeca****

Eller hvad med dette smukke 1920’er hotel i bydelen Tribeca? Jeg har sjældent set noget lignende, så ja, hotellet er dyrt og luksuriøst. Men det er jo tilladt at forkæle sig selv og hinanden med en enkelt overnatning her, hvis I skal fejre bryllupsdag eller en rund fødselsdag.

Airbnb

Hvis I er mere til Airbnb, så er der masser af muligheder for det i New York City. Her er et par gode muligheder.

Hvad med eksempelvis denne studio lejlighed i Harlem med plads til tre gæster? Lejligheden ligger i et hyggeligt kvarter i Harlem og har alt, hvad I behøver. En nat her koster 845,-.

Vil I gerne bo i et af de mere fashionable og eksklusive kvartere på Manhattan, så er denne lejlighed et godt valg. Lejligheden ligger på Upper East Side. Lejligheden ligger tre minutter fra Central Park og to minutter fra subwayen, 10 minutter fra the MET og 20 minutters gang fra Times Square. En nat her koster 1.180,-, og der er plads til to gæster.

Skal det være hipt, så skal I bo i Williamsburg på Brooklyn. Denne lejlighed er et rigtigt godt bud og koster kun 940,- per nat og har plads til to gæster.

Læs også

 

deal-screenshot