fra kr. 1777

New York. Behøver jeg sige meget mere? Hvis du allerede har besøgt byen, så ved du, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York er en hel speciel by, og den skal opleves.

I vinterperioden og foråret kan du finde flere billige flybilletter til New York fra København og Billund. Jeg har også indsat nogle afgange til jul og nytår – hvor prisen dog er noget højere. Hvis datoerne eller lufthavnene ikke passer dig perfekt, kan du prøve dig frem her på vores side med flybilletter.

Billige flybilletter til New York

Der er flere forskellige måder at flyve til New York på. Flyselskaberne SAS og Norwegian flyver begge direkte til New York fra København. Flyver du direkte til New York er flyvetiden cirka 8 timer. Det er dog ofte billigere, hvis du har en mellemlanding, når du flyver til New York. Flyselskabet Icelandair kører en kampagne, hvor du kan forlænge din mellemlanding i Reykjavik uden, at det gør din flybillet dyrere. Så kan du opleve både Island og New York i samme rejse.

Læs mere om et stopover på Island med Icelandair

Jeg har fundet billige flybilletter til New York her til vinter. Alt efter, hvilken afgang du vælger, kommer flyturen til at foregå med Norwegian, SAS eller Icelandair. Flyver du med Icelandair, har du et stop på Island.

Du  kan rejse billigt til New York på følgende datoer:

Jeg har også fundet billige flybilletter til New York fra Billund. Nedenstående er de billigste afrejsedater. Vælger du disse, rejser du med Turkish Airlines, og du kommer til at have en mellemlanding i Istanbul. Du kan dog vælge at opgradere din flybillet og flyved med Lufthansa i stedet. Så har du en kort mellemlanding i Frankfurt i stedet.

Hotel i New York

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor.dk kan du finde et hotel, der passer dine behov og ønsker. Jeg har derfor fundet et par gode foreslag til nogle lækre hoteller i New York.

[/col] [/row]

Dream Downtown****

Prøv lige at se dette lækre hotel, der ligger centralt på Manhatten tæt på Ground Zero Museum og den ikoniske Flatiron Building. Hotellet byder på store, luksuriøse værelser og en tagterrasse med udendørs pool. Her kan man leve den amerikanske drøm!

nyw

The Roxy Hotel Tribeca****

Eller hvad med dette smukke 1920’er hotel i bydelen Tribeca? Jeg har sjældent set noget lignende, så ja, hotellet er dyrt og luksuriøst. Men det er jo tillad at forkæle sig selv og hinanden med en enkelt overnatning her, hvis man skal fejre bryllupsdag eller en rund fødselsdag.

Læs også

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning