fra kr. 1783

New York. Behøver jeg sige meget mere? Hvis du allerede har besøgt byen, så ved du, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York er en helt speciel by, og den skal opleves.

I vinterperioden og foråret kan du finde flere billige flybilletter til New York fra København. Hvis datoerne eller lufthavnene ikke passer dig perfekt, kan du prøve dig frem her på min side med flybilletter.

Billige flybilletter til New York

Der er flere forskellige måder at flyve til New York på. Flyselskaberne SAS og Norwegian flyver begge direkte til New York fra København. Flyver du direkte til New York er flyvetiden cirka 8 timer. Det er dog ofte billigere, hvis du har en mellemlanding, når du flyver til New York.

Jeg har fundet billige flybilletter til New York her til vinter og foråret. Alt efter, hvilken afgang du vælger, kommer flyturen til at foregå med WOW air eller Icelandair. Flyver du med Icelandair, har du et stop på Island.

Du  kan rejse billigt til New York på følgende datoer:

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor.dk kan du finde et hotel, der passer dine behov og ønsker. Jeg har fundet et par gode foreslag til nogle lækre hoteller i New York.

Dream Downtown****

Prøv lige at se dette lækre hotel, der ligger centralt på Manhatten tæt på Ground Zero Museum og den ikoniske Flatiron Building. Hotellet byder på store, luksuriøse værelser og en tagterrasse med udendørs pool. Her kan man leve den amerikanske drøm!

The Roxy Hotel Tribeca****

Eller hvad med dette smukke 1920’er hotel i bydelen Tribeca? Jeg har sjældent set noget lignende, så ja, hotellet er dyrt og luksuriøst. Men det er jo tillad at forkæle sig selv og hinanden med en enkelt overnatning her, hvis man skal fejre bryllupsdag eller en rund fødselsdag.

Læs også

 

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning