Billige flybilletter til New York City

Flyv billigt t/r til The Big Apple fra København, Billund eller Aalborg i foråret, sommeren og efteråret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Norwegian
p.p. from kr. 1165

New York City. Behøver jeg at sige meget mere? Hvis I allerede har besøgt byen, så ved I, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York City er en helt speciel by, og den skal opleves.

I foråret kan I finde flere billige flybilletter til New York City fra både København, Billund og Aalborg. Hvis datoerne eller lufthavnene ikke passer jer perfekt, kan I prøve jer frem her på min side med flybilletter.

Billige flybilletter til New York City

Der er flere forskellige måder at flyve til New York på. Flyver I direkte til New York fra København er flyvetiden cirka 8 timer. Det er dog ofte billigere, hvis I har en mellemlanding, når I flyver til New York. Flyver I fra Billund eller Aalborg er det ikke muligt at flyve direkte til New York, og I skal derfor have minimum én mellemlanding.

Jeg har fundet billige flybilletter til New York her til foråret, sommeren og efteråret.

I kan rejse billigt til New York på følgende datoer:

Hotel i New York

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På min hotel finder kan I finde et hotel, der passer jeres behov og ønsker. Jeg har fundet et par gode foreslag til nogle lækre hoteller i New York.

Morningside Inn**

Simpelt og fint hotel beliggende midt mellem Hudson River og Central Park i Upper West Side. Hotellet har gratis WiFi og aircondition samt billetservice og hjælper gerne med at arrangere ture i New York. Kan bookes fra 841,- pr. nat.

Book hotel

Leo House**

Dette lejlighedshotel ligger i Chelsea, tæt på eksempelvis Madison Square Park. Her er morgenmaden inkluderet i opholdet, og så er der en hyggelig have tilknyttet. Store værelser venter på jer! Kan bookes fra 1.336,- pr. nat.

Book hotel

Airbnb i New York

Hvis I er mere til Airbnb, så er der masser af muligheder for det i New York City. Her er et par gode muligheder.

1

Hvad med eksempelvis denne studio lejlighed i Gramercy Park? Nymoderniseret, luksuriøs og med dørmand 24 timer i døgnet. Den kan bookes fra 834,- pr nat.

Book Airbnb

Brooklyn er blevet et hipt kvarter, og her rækker pengene lidt længere. Denne lyse lejlighed giver de perfekte rolige rammer efter en travl og larmende dag på Manhatten. Den kan bookes fra 470,- pr. nat.

Book Airbnb

Læs også

 

deal-screenshot

Capture