Napoli, hovedstaden i regionen Campania og Italiens tredjestørste by, er en perle ud til Middelhavet med en utrolig historie og et enestående kulturliv. Med en historie, der strækker sig tilbage til 2000 f.Kr., har byen haft sine mængder af storhed og fald. Napolis storhedstid var uden tvivl perioden på over 500 år, hvor Napoli var hovedstaden i Kongeriget Napoli. Som tidligere hovedstad, kongeby og med historie op til begge ører, er Napoli et enormt spændende rejsemål.

Kapellet Cappella Sansevero er en af Napolis hoved-attraktioner og får turister til at måbe. Det er så smukt. Men I skal finde kapellet på kortet, inden I tager afsted, for det er godt skjult. Er I til gode teaterforestillinger, opviser teatret Teatro di San Carlo smukke balletter og spændende teaterstykker. Og så ligger den dramatiske vulkan Vesuv tæt på Napoli, så en dagstur til den antikke by Pompeiji er obligatorisk! Vil I slappe af ud til havet, er Napoli desuden ikke langt fra verdenskendte Sorrento og den smukke Amalfikyst.

I forhold til mad og drikke stammer Margharita pizzaen fra Napoli, og det siges, at man i Napoli får Italiens bedste kop espresso. Hvad venter I på? Afsted med jer.

Billige flybilletter til Napoli

Ryanair flyver nu direkte til Napoli til København.

I kan få billige flybilletter til Napoli på følgende datoer:

Men I skal jo også have et sted at sove. I kan se gode hoteltilbud I Napoli på Tripadvisor.

deal-screenshot

Capture