Napoli, hovedstaden i regionen Campania og Italiens tredjestørste by, er en perle ud til Middelhavet med en utrolig historie og et enestående kulturliv. Med en historie, der strækker sig tilbage til 2000 f.Kr., har byen haft sine mængder af storhed og fald. Napolis storhedstid var uden tvivl perioden på over 500 år, hvor Napoli var hovedstaden i Kongeriget Napoli. Som tidligere hovedstad, kongeby og med historie op til begge ører, er Napoli et enormt spændende rejsemål.

Kapellet Cappella Sansevero er en af Napolis hoved-attraktioner, og får turister til at måbe. Det er så smukt. Men du skal finde kapellet på kortet, inden du tager afsted, for det er godt skjult. Er du til gode teaterforestillinger, opviser teatret Teatro di San Carlo smukke balletter og spændende teaterstykker. Og så ligger den dramatiske vulkan Vesuv tæt på Napoli, så en dagstur til den antikke by Pompeiji er obligatorisk! Vil du slappe af ud til havet, er Napoli desuden ikke langt fra verdenskendte Sorrento og den smukke Amalfikyst.

I forhold til mad og drikke stammer Margharita pizzaen fra Napoli, og det siges, at man i Napoli får Italiens bedste kop espresso. Hvad venter du på? Afsted med dig.

Billige flybilletter til Napoli

Ryanair flyver nu direkte til Napoli til København. Flybilletterne til Napoli er billigst i efteråret, men det gør ikke spor. Der er nemlig dejlig lunt i Napoli hele året rundt. I november kan du forvente en dagstemperatur på omkring 17, og i december ligger temperaturen typisk mellem 12 og 14 grader.

Du kan få billige flybilletter til Napoli på følgende datoer:

Men du skal jo også have et sted at sove. Jeg har derfor fundet dette rigtig fine hotel i  Napoli på Trivagos hjemmeside. Det 3-stjernede B&B Hotel ligger i Napolis historiske centrum, så I er tæt på byens mange attraktioner. Læs mere og bestil hotellet lige her.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning