Billige flybilletter til Milano

Miniferie i modemetropolen i vinterhalvåret med fly fra København og Billund

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ryanair
fra kr. 192

Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser inden for mad, mode og kunst.

Billige flybilletter til Milano

Milanos domkirke er et must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Hvis I har mod på det, så er det muligt at gå på kirkens flade marmortag, der former et gigantisk kors mod himlen. Er I fodboldinteresserede, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske I er heldige , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når I er i byen. Men det er også muligt at besøge stedet, når det ikke er kampdag. Der er et museum tilknyttet, der viser voksfigurer af de mest berømte spillere, fodboldtrøjer, medaljer, bøger, film, billeder og meget mere.

Flybilletter

I kan finde de billige flybilletter til Milano på min flyfinder. I kan også bare klikke på datoerne herunder.

Og mange flere datoer i samme periode.

I skal selvfølgelig også have et sted at bo på jeres rejse til Milano. Så jeg har sammensat et par forskellige muligheder til jer nedenfor.

Airbnb i Milano

I kan bo i en super fed lejlighed i centrum af Milano, via dette tilbud på Airbnb. Med tilbuddet har I en hel lejlighed for jer selv. Lejligheden ligger i det hyggelige og flotte Chinatown område. En nat her koster fra 583,- og der er plads til 2 personer.

Hotel i Milano

Tripadvisor har jeg fundet et rigtig godt tilbud på Piccolo Hotel. En nat her koster fra bare 470,- for to personer. 

 

deal-screenshot