Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser indenfor mad, mode og kunst.

Billige flybilletter til Milano

Milanos domkirke er et must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Hvis du har mod på det, så er det muligt at gå på kirkens flade marmortag, der former et gigantisk kors mod himlen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen. Men det er også muligt at besøge stedet, når det ikke er kampdag. Der er et museum tilknyttet, der viser voksfigurer af de mest berømte spillere, fodboldtrøjer, medaljer, bøger, film, billeder og meget mere.An overview of the city of Milan in Italy iStock_000060172226_Large-2

Flybilletter

Hotel i Milano

Men et fly er selvfølgelig ikke nok. I skal også have et hotel at bo på. På Trivago.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på B&B Hotel Milano San Siro, der ligger klods op af det store Stadion i Milano, og dermed også med rigtigt gode transportforbindelser til det absolutte centrum af byen og andre knudepunkter.
Hotellet er yderst moderne B&B med air condition og satelit tv på alle værelser.

Inklusiv fly kan du få 3 dage på dette hotel fra bare 755,- pr. person ved to personer

deal-screenshot

deal-fly-milano
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning