fra kr. 295

Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser indenfor mad, mode og kunst.

Milanos domkirke er et must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Hvis du har mod på det, så er det muligt at gå på kirkens flade marmortag, der former et gigantisk kors mod himlen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen. Men det er også muligt at besøge stedet, når det ikke er kampdag. Der er et museum tilknyttet, der viser voksfigurer af de mest berømte spillere, fodboldtrøjer, medaljer, bøger, film, billeder og meget mere.An overview of the city of Milan in Italy iStock_000060172226_Large-2

Billige flybilletter til Milano

Det er på Momondo.dk, at du finder billige flybilletter til Milano, eksempelvis:

Men et fly er selvfølgelig ikke nok. I skal også have et hotel. På Trivago.dk har jeg fundet et billigt 4-stjernet hotel, der ligger centralt og tæt på Parco Sempione samt offentligt transport, der hurtigt og nemt kan transportere jer rundt i storbyen. Det er Hotel Wagner, se billeder herunder, som fra 18-20. september, kan bookes til 488,- pr. nat, på den vis kan tre dages storbyferie i Milano i september gøres fra 783,- pr. person ved to personer.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning