Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst. Kontrasterne i bybilledet viser alt fra den gotiske Duomo di Milano til moderne højhuse, og fra små, hyggelige tøjbutikker til store, internationale modehuse. Selvom byen oser af historie og fortidens store personligheder, så er Milano også en moderne metropol, hvor I kan lade jer inspirere af de nytænkende og innovative tendenser inden for mad, mode og kunst.

Billige flybilletter til Milano

Milanos domkirke er et must-see. Domkirken er 158 m lang, 92 m bred, 108 m høj og overgås i størrelse kun af Peterskirken i Rom. Hvis du har mod på det, så er det muligt at gå på kirkens flade marmortag, der former et gigantisk kors mod himlen. Er du fodboldinteresseret, så læg vejen forbi fodboldstadionet Stadio G. Meazza. Måske du er heldig , at AC Milan eller Inter skal spille kamp, når du er i byen. Men det er også muligt at besøge stedet, når det ikke er kampdag. Der er et museum tilknyttet, der viser voksfigurer af de mest berømte spillere, fodboldtrøjer, medaljer, bøger, film, billeder og meget mere.

Flybilletter

Du kan finde de billige flybilletter til Milano på min flyfinder. Du kan også bare klikke på datoerne herunder.

Og mange flere datoer i samme periode.

Du skal selvfølgelig også have et sted at bo på din rejse til Milano. Så jeg har sammensat et par forskellige muligheder til dig nedenfor.

Airbnb i Milano

Du kan bo i en super fed lejlighed i centrum af Milano, via dette tilbud på Airbnb. Med tilbuddet har du en helt lejlighed for dig selv, og du kan nyde den smukke lejlighed, som er moderne indrettet. Lejligheden ligger i det hyggelige og flotte Chinatown området. Der er dekoreret med en flot blanding af moderne og ældre møbler. En nat her koster fra 568,- og der er plads til 2 personer.

Hotel i Milano

Hotels.com har jeg fundet et rigtig godt tilbud på Piccolo Hotel. En nat her koster fra bare 431,-.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning