Hvis du ikke er bundet til at holde ferie i skolernes sommerferie, anbefaler jeg kraftigt at holde sommerferie i august eller september. Du kan spare enormt mange penge ved at rejse i disse måneder, i stedet for i juli, og der vil desuden være langt færre turister på destinationen. Hvis du kan holde ferie i august, har jeg fundet billige flybilletter til Mallorca fra Billund. I august er vejret på Mallorca stadig dejligt varmt med temperaturer på mellem 25 og 30 grader.

Mallorca var et af de første populære ferierejsemål i Spanien. Rejser til Mallorca blev i sin tid populære hos danskerne, der ville smage sangria, og opleve flamenco og datidens grisefester. Men Mallorca har meget mere at byde på: En fantastisk historie, en betagende natur, et dejligt klima og spændende seværdigheder!

Læs min rejseguide til Palma de Mallorca

Billige flybilletter til Mallorca

Med disse flybilletter til Mallorca flyver du med Ryanair fra Billund. Ruten er direkte, uden mellemlandinger. I kan komme billigt afsted på følgende datoer

Tripadvisor har jeg fundet et hotel, HSM Atlantic Park Hotel, som kan bookes til 513,- pr. nat i perioden fra 27-31. august. Det vil sige, 4 nætter + fly for 2.304,- som singlerejsende.
Hvis I er flere personer som rejser, kan rejsen blive endnu billigere, når udgifterne til hotelværelset deles. Du kan se billeder af hotellet herunder

Du kan også kigge på AirBnB.dk, og se om der er en lækker ferielejlighed ledig i din rejseperiode.

I kan finde flere pakkerejse til Mallorca på min tilbudsside med rejser til Mallorca

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning