Hvis du ikke er bundet til at holde ferie i skolernes efterårsferie, anbefaler jeg kraftigt at holde efterårsferieferie i november. Du kan spare enormt mange penge ved at rejse i disse måneder, i stedet for i juli, og der vil desuden være langt færre turister på destinationen. Hvis du kan holde ferie i august, har jeg fundet billige flybilletter til Mallorca fra Billund. I november og december er vejret på Mallorca stadig dejligt varmt med temperaturer på mellem 20 og 25 grader.

Mallorca er et af de første populære ferierejsemål i Spanien. Rejser til Mallorca blev i sin tid populære hos danskerne, der ville smage sangria, og opleve flamenco og datidens grisefester. Men Mallorca har meget mere at byde på: En fantastisk historie, en betagende natur, et dejligt klima og spændende seværdigheder!

Læs min rejseguide til Palma de Mallorca

Billige flybilletter til Mallorca

Med disse flybilletter til Mallorca flyver du med Ryanair fra København. I kan komme billigt afsted på følgende datoer

  • Billige flybilletter til Mallorca fra København:
    • 14. – 22. november: 427,-
    • 15. – 22. november: 436,-
    • 5. – 11. december: 601,-
    • Og mange flere datoer i samme periode til lignende priser

Tripadvisor har jeg fundet et hotel, Hotel Calvia Beach The Plaza, som kan bookes til 313,- pr. nat i perioden fra 14. – 22. oktober.
Hvis I er flere personer som rejser, kan rejsen blive endnu billigere, når udgifterne til hotelværelset deles. Du kan se billeder af hotellet herunder

Du kan også kigge på AirBnB.dk, og se om der er en lækker ferielejlighed ledig i din rejseperiode.

I kan finde flere pakkerejse til Mallorca på min tilbudsside med rejser til Mallorca

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning