Dejlige strande, lækker mad og solrigt vejr – en ferie i Malaga er skøn! Malaga ligger på Costa del Sol-kysten, også kendt som Solkysten, og byder på sol, strand og naturoplevelser. På øen Gibraltar tæt ved kan du f.eks. opleve Gibraltar-aber, kaste dig ud på en svævebane eller tage på bådtur og se delfiner. I Malaga er der mange restauranter og barer, så når man er færdig med dagens udflugter, er der også masser af muligheder for at spise lækker spansk mad.

Fra Malaga kan jeg desuden anbefale en dagstur til den historiske by Granada, til den idylliske bjerglandsby Mijas eller til vandlandet Aquamijas, der  ligger tæt på badebyen Fuengirola.

malaga_costa-del-sol_281599199-kopie

Billige flybilletter til Malaga

Det er på min fly finder, at jeg har fundet disse billige flybilletter til dig. Jeg tror, at sådan en mini-ferie er den perfekte måde at lade batterierne op i en lidt kold og mørk tid. Ruten er direkte imellem København eller Billund og Malaga og bliver fløjet af Ryanair. Skal du have indtjekket bagage med, koster det derfor typisk et par hundrede kroner ekstra.

Du kan flyve billigt til Malaga på følgende datoer.

Du skal selvfølgelig også have et sted at sove, så jeg har samlet nogle anbefalinger til dig her!

 

Airbnb i Malaga

Vil du gerne bo mere privat og vil du gerne bo som de lokale – så er Airbnb den perfekte løsning for dig. Jeg kan anbefale dig denne lejlighed i Malaga centrum. Her har du din egen lækre tagterrasse hvor du kan nyde solen og din ferie til Malaga. En nat her koster fra 336,-.

 

Hotel i Malaga

Jeg har fundet et lækkert hotel i Malaga til dig. På Hotel Malaga Eliseos, bor du i centrum af Malaga, og du er kun ca. 400 m fra stranden. Hotellet ligger desuden dejlig tæt på restauranter og caféer, hvor du kan nyde dine måltider, eller slappe af med en kop spansk kaffe. En nat i dobbeltværelse koster her omkring 387,-.

 

Hvis du gerne vil se Malagas smukke attraktioner – så kan jeg anbefale dig at købe billetter i forvejen – så kan du nemlig springe de lange køer over. Du kan blandt andet se Picassos fødested, eller Malagas Centre Pompidou. God fornøjelse!

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning