Billige flybilletter til Malaga

Billige flybilletter til Malaga fra København og Billund

  • Luftfartsselskab Ryanair
fra kr. 218

Dejlige strande, lækker mad og solrigt vejr – en ferie i Malaga er skøn! Malaga ligger på Costa del Sol-kysten, også kendt som Solkysten, og byder på sol, strand og naturoplevelser. På øen Gibraltar tæt ved kan I f.eks. opleve Gibraltar-aber, kaste jer ud på en svævebane eller tage på bådtur og se delfiner. I Malaga er der mange restauranter og barer, så når man er færdig med dagens udflugter, er der også masser af muligheder for at spise lækker spansk mad.

Fra Malaga kan jeg desuden anbefale en dagstur til den historiske by Granada, til den idylliske bjerglandsby Mijas eller til vandlandet Aquamijas, der  ligger tæt på badebyen Fuengirola.

 

Billige flybilletter til Malaga

Det er på min fly finder, jeg har fundet disse billige flybilletter til jer. Jeg tror, at sådan en ferie er den perfekte måde at lade batterierne op i en lidt kold og mørk tid. Ruten er direkte mellem København eller Billund og Malaga og bliver fløjet af Ryanair. Skal I have indtjekket bagage med, koster det derfor typisk et par hundrede kroner ekstra.

I kan flyve billigt til Malaga på følgende datoer.

I skal selvfølgelig også have et sted at sove, så jeg har samlet nogle anbefalinger til jer her!

 

Airbnb i Malaga

Vil I gerne bo mere privat og vil I gerne bo som de lokale – så er Airbnb den perfekte løsning for jer. Jeg kan anbefale jer denne lejlighed i Malaga centrum. Her har I jeres egen lækre tagterrasse hvor I kan nyde solen og jeres ferie til Malaga. En nat her koster fra 261,-.

 

Hotel i Malaga

Jeg har fundet et lækkert hotel i Malaga til jer. På Hotel Malaga Eliseos, bor I i centrum af Malaga, og I er kun ca. 400 m fra stranden. Hotellet ligger desuden dejlig tæt på restauranter og caféer, hvor I kan nyde jeres måltider eller slappe af med en kop kaffe. En nat i dobbeltværelse koster her omkring 391,-.

 

Hvis I gerne vil se Malagas smukke attraktioner – så kan jeg anbefale jer at købe billetter i forvejen – så kan I nemlig springe de lange køer over. I kan blandt andet se Picassos fødested, eller Malagas Centre Pompidou. God fornøjelse!

deal-screenshot