fra kr. 252

Dejlige strande, lækker mad og solrigt vejr – sommeren i Malaga er skøn! Malaga ligger på Costa del Sol-kysten, også kendt som Solkysten, og byder på sol, strand og naturoplevelser. På øen Gibraltar tæt ved kan du f.eks. opleve Gibraltar-aber, kaste dig ud på en svævebane eller tage på bådtur og se delfiner. I Malaga er der mange restauranter og barer, så når man er færdig med dagens udflugter, er der også masser af muligheder for at spise lækker spansk mad.

Fra Malaga kan jeg desuden anbefale en dagstur til den historiske by Granada, til den idylliske bjerglandsby Mijas eller til vandlandet Aquamijas, der  ligger tæt på badebyen Fuengirola. Med disse billige flybilletter til Malaga kan I nemlig helt selv bestemme, om I vil på storbyferie i Malaga eller Granada, eller om I vil hellere vil tilbringe jeres ferie med at solbade på kystens gyldne strande – personligt jeg foretrækker en blanding af de to slags ferier.

Billige flybilletter til Malaga

Det er på vores egen flightfinder side, at jeg har fundet disse billige flybilletter til Jer. De billige billetter er med afrejse i november og december 2018. Ruten er direkte imellem København og Malaga og bliver fløjet af Ryanair. Skal I have indtjekket bagage med, koster det derfor typisk et par hundrede kroner ekstra.

I kan flyve billigt til Malaga på følgende datoer.

malaga_costa-del-sol_281599199-kopie

Solferie på Costa del Sol? Så er det godt der er billige flybilletter til Malaga 

  • Rejseperiode: November og december 2018
  • Afgangs lufthavn: København 
  • Ankomst lufthavn: Malaga 
  • Flyselskab: Ryaniar og Norwegian
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 275,- pr. person

deal-screenshot

deal-fly-malaga
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning