fra kr. 252

Hvert år kommer der turister fra hele verden for at opleve de utallige seværdigheder, som Madrid byder på. Imponerende bygninger, grønne områder, masser af gå-ud-steder, et farverigt markedsliv og meget mere venter på dig i hjertet af Spanien.

Og nu er der billige flybilletter til Madrid fra København med Ryanair eller Iberia. Priserne for en returbillet er fra 252,-. Der er masser af afgange i december 2018.

Jeg har samlet mine bedste tips til Madrid i denne artikel, så du kan finde ud af, hvor du finder den lækreste tapas, det bedste dansested og de smukkeste seværdigheder: ‘Madrid tips – din guide til den perfekte storbyferie‘.

Billige flybilletter til Madrid

De billige flybilletter finder du ved at klikke på mit faneblad “Find billige flybilletter” eller ved at klikke på linksene herunder. Turen til Madrid er direkte og tager lige over 3 timer. Du kan komme billigt afsted på følgende datoer:

Billige flybilletter til Madrid fra København

Hoteller i Madrid

Du har selvfølgelig også brug for et dejligt hotel, når du besøger byen. På Trivago kan du søge mellem adskillige hoteller – der er rigtig mange at vælge mellem i forskellige prisklasser.

deal-screenshot

deal-fly-madrid
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning