Billige flybilletter til Madrid

Nu er der billige flybilletter, så I kan opleve skønne Madrid

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ryanair
fra kr. 218

Hvert år kommer der turister fra hele verden for at opleve de utallige seværdigheder, som Madrid byder på. Imponerende bygninger, grønne områder, masser af gå-ud-steder, et farverigt markedsliv og meget mere venter på jer i hjertet af Spanien.

Og nu er der billige flybilletter til Madrid fra København med Ryanair. Priserne for en returbillet er fra 218,-, og der er masser af afgange i vinterhalvåret.

Billige flybilletter til Madrid

De billige flybilletter finder I ved at klikke ind på min helt egen fly-finder eller ved at klikke på linksene herunder. Turen til Madrid er direkte og tager lige over 3 timer. I kan komme billigt afsted på følgende datoer:

Men I skal selvfølgelig også have et sted at overnatte – så jeg har fundet et par fede overnatningsmuligheder til jer!

 

Airbnb i Madrid

Jeg har fundet den her skønne lejlighed til jer fra Airbnb. Med den bor I i centrum, og I bor derfor i gåafstand til metro, restauranter, caféer, og shoppingmuligheder. Lejligheden er hyggeligt og autentisk indrettet i klassisk spansk stil, men med et moderne touch. En nat her koster fra 426,- pr nat. 

 

Hotel i Madrid

På Tripadvisor kan I finde mange gode hoteller, og der er noget for alle prisklasser.

 

deal-screenshot

Capture