fra kr. 218

Hvert år kommer der turister fra hele verden for at opleve de utallige seværdigheder, som Madrid byder på. Imponerende bygninger, grønne områder, masser af gå-ud-steder, et farverigt markedsliv og meget mere venter på dig i hjertet af Spanien.

Og nu er der billige flybilletter til Madrid fra København med Ryanair. Priserne for en returbillet er fra 218,-, og der er masser af afgange i vinterhalvåret.

Billige flybilletter til Madrid

De billige flybilletter finder du ved at klikke ind på min helt egen fly-finder eller ved at klikke på linksene herunder. Turen til Madrid er direkte og tager lige over 3 timer. Du kan komme billigt afsted på følgende datoer:

Men du skal selvfølgelig også have et sted at overnatte – så jeg har fundet et par fede overnatningsmuligheder til dig!

 

Airbnb i Madrid

Jeg har fundet den her skønne lejlighed til dig fra Airbnb. Med den bor du i centrum, og du bor derfor i gåafstand til metro, restauranter, caféer, og shoppingmuligheder. Lejligheden er hyggeligt og autentisk indrettet i klassisk spansk stil, men med et moderne touch. En nat her koster fra 314,- pr nat. 

 

Hotel i Madrid

Alternativt kan du vælge dette lækre hotel, som også ligger i centrum af Madrid. Hotel Sunotel Amaral er 3* og er indrettet i en flot og komfortabel stil. En nat her kan bookes med Trivago fra 567,- pr nat per person.

 

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning