Så er der billige flybilletter til London. Skønne London – Byen hvor man altid kan opleve noget nyt, og som er i konstant udvikling. Her kan I tag undergrunden ind til Westminster, hvor I kan beundre Big Ben på nært hold og nyde en vidunderlig panoramaudsigt over byen fra det store pariserhjul London Eye. Tag derefter videre til Millennium Bridge, hvor I på den ene side af Themsen kan se den smukke domkirke St Paul’s Cathedral, og på den anden side det moderne kunstmuseum Tate Modern. London er også et mekka for shopping, så en tur på Oxford Street eller det eksklusive Knightsbridge er selvfølgelig et must. På Camden Market kan I finde alskens ting og sager, i Notting Hill kan I gå op antikmarked, og i Østlondon kan I shoppe i de mange vintagebutikker.

Læs min rejseguide til London

Billige flybilletter til London

Jeg har fundet masser af billige flybilletter til London her til efteråret. Der er billige afgange fra alle Danmarks større lufthavne. Ruten er direkte og flyves af Ryanair og SAS.

Kig i min fly finder eller klik på en af datoerne herunder.

Læs min guide til Londons lufthavne London tower bridge-898114_1920 pixabay

Billige hoteller i London

Angående hotel, så har jeg fundet et godt tilbud på det centrale hotel Qbic London City*** her på Trivago. Lige nu kan du nemlig spare en masse penge på et dobbeltværelse og betale 956 kr. pr. værelse pr. nat. Klik her for at bestille.

I kan også finde andre billige hoteller lige her på Trivagos hjemmeside. Du kan også læse min artikel med Londons 5 bedste hostels.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning