Så er der billige flybilletter til London. Skønne London – byen hvor man altid kan opleve noget nyt, og som er i konstant udvikling. Her kan du tage undergrunden ind til Westminster, hvor du kan beundre Big Ben på nært hold og nyde en vidunderlig panoramaudsigt over byen fra det store pariserhjul London Eye. Tag derefter videre til Millennium Bridge, hvor du på den ene side af Themsen kan se den smukke domkirke St Paul’s Cathedral, og på den anden side det moderne kunstmuseum Tate Modern. London er også et mekka for shopping, så en tur på Oxford Street eller det eksklusive Knightsbridge er et must. På Camden Market kan du finde alskens ting og sager, i Notting Hill kan du gå op antikmarked, og i Østlondon kan du shoppe i de mange vintagebutikker.

billige flybilletter til London

Rejseguide til London

Billige flybilletter til London

Jeg har fundet masser af billige flybilletter til London her i vinterhalvåret. Der er billige afgange fra alle Danmarks større lufthavne. Ruten er direkte og flyves af Ryanair og SAS.

Kig i min fly finder eller klik på en af datoerne herunder.

Prisen er også super på mange andre datoer i samme periode.

Læs min guide til Londons lufthavne

Du skal selvfølgelig også have et sted at overnatte – så jeg har fundet nogle billige muligheder i London dig. 

 

Airbnb i London

Hvis du gerne vil bo mere privat, så skal du overveje at overnatte i en bolig fra Airbnb. Som fx i denne nyrenoverende og moderne lejlighed fra 829,- pr. nat, med plads til 3 personer.

 

Hotel i London

Du kan også booke et hotel i London. Jeg har fundet et godt tilbud på det centrale Ravna Gora Hotel på Tripadvisor, der ligger ved Nothing Hill i den vestlige del af London. En overnatning koster fra 416,- pr. dobbeltværelse pr. nat

 

deal-screenshot

deal-fly-london