Så er der billige flybilletter til London. Skønne London – Byen hvor man altid kan opleve noget nyt, og som er i konstant udvikling. Her kan I tag undergrunden ind til Westminster, hvor I kan beundre Big Ben på nært hold og nyde en vidunderlig panoramaudsigt over byen fra det store pariserhjul London Eye. Tag derefter videre til Millennium Bridge, hvor I på den ene side af Themsen kan se den smukke domkirke St Paul’s Cathedral, og på den anden side det moderne kunstmuseum Tate Modern. London er også et mekka for shopping, så en tur på Oxford Street eller det eksklusive Knightsbridge er selvfølgelig et must. På Camden Market kan I finde alskens ting og sager, i Notting Hill kan I gå op antikmarked, og i Østlondon kan I shoppe i de mange vintagebutikker.

Har I brug for lidt inspiration til turen, så læs min rejseguide lige her: “London – tips til den perfekte weekendtur“. Mangler I et par gode tips til, hvordan I tager de bedste feriebilleder i London? Så læs min artikel om Londons mest fotogene steder lige her.

Billige flybilletter til London

Jeg har fundet masser af billige flybilletter til London i juni måned og til efteråret. Der er billige afgange fra alle Danmarks større lufthavne. Ruten er direkte og flyves af Ryanair.

Klik på mit faneblad “Find billige flybilletter” eller klik på en af datoerne herunder.

Hvordan du kommer fra lufthavnen til Londons centrum, kan du læse i min guide til Londons lufthavne

London tower bridge-898114_1920 pixabay

Billige hoteller i London

Angående hotel, så har jeg fundet et godt tilbud på et centralt, 3-stjernet Pelican London And Residence her på Trivago. Lige nu kan I nemlig spare en tredjedel af prisen % på et dobbeltværelse og betale 305 kr. pr. værelse pr. nat. Klik her for at bestille.

Capture32

I kan også finde andre billige hoteller lige her på Trivagos hjemmeside. Du kan også læse min artikel med Londons 5 bedste hostels.

Billige flybilletter til London fra både København, Aalborg og Billund

  • Destination: London
  • Rejseperiode: juni, august og september 2018
  • Afgangslufthavn: København, Aalborg, Aarhus eller Billund
  • Ankomstlufthavn: Stansted
  • Flyselskab: Ryanair 
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 70,- pr. person for en tur/retur billet

deal-screenshot

ldn
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning