Så er der billige flybilletter til London. Skønne London – byen hvor man altid kan opleve noget nyt, og som er i konstant udvikling. Her kan I tage undergrunden ind til Westminster, hvor I kan beundre Big Ben på nært hold og nyde en vidunderlig panoramaudsigt over byen fra det store pariserhjul London Eye. Tag derefter videre til Millennium Bridge, hvor I på den ene side af Themsen kan se den smukke domkirke St Paul’s Cathedral, og på den anden side det moderne kunstmuseum Tate Modern. London er også et mekka for shopping, så en tur på Oxford Street eller det eksklusive Knightsbridge er et must. På Camden Market kan I finde alskens ting og sager, i Notting Hill kan I gå op antikmarked, og i Østlondon kan I shoppe i de mange vintagebutikker.

billige flybilletter til London

Rejseguide til London

Billige flybilletter til London

Jeg har fundet masser af billige flybilletter til London her i foråret. Der er billige afgange fra alle Danmarks større lufthavne. Ruten er direkte og flyves af Ryanair og SAS.

Kig i min fly finder eller klik på en af datoerne herunder.

Prisen er også super på mange andre datoer i samme periode.

Læs min guide til Londons lufthavne

I skal selvfølgelig også have et sted at overnatte – så jeg har fundet nogle billige muligheder i London jer. 

Airbnb i London

Hvis I gerne vil bo mere privat, så skal I overveje at overnatte i en bolig fra Airbnb. Som fx i denne nyrenoverende og moderne lejlighed fra 784,- pr. nat, med plads til 3 personer.

Hvis I gerne vil booke det hele med et enkelt klik, så kan I se mine pakkeløsninger for storbyferier til London.

26.03.19

Billig ferie til London

Flere afgange i foråret fra både Kbh, Aarhus og Aalborg

Trænger I også til en velkommen pause fra hverdagen? Måske lidt shopping og kultur, sightseeing eller bare slentren rundt mellem skyskrabere. London har lidt af det hele og meget mere til. Og så er det billigt at komme på storbyferie hertil. Dagligt er der mange billige fly fra næsten alle danske lufthavne – især de […]

09.04.19

Storbyferie i London tæt ved Hyde Park

Nyd en storbyferie i London med centralt hotel inkl. fly t/r fra KBH ell. BLL

En smuttur til den engelske hovedstad er altid fristende, og med denne rejse fra Expedia får I en storbyferie i London tæt ved Hyde Park. Byen byder på et væld af oplevelser, og der er noget for enhver smag. London er en blanding af multikulturelle kvarterer, gademarkeder, et farverigt natteliv og mad fra alle lande. I kan opleve en […]

deal-screenshot

1