Venter du utålmodigt på sommeren, så du kan nyde de lange, varme dage og solbade på stranden i weekenderne? Så er her en rigtig god mulighed for at tyvstarte på sommeren og rejse til Kreta i maj eller juni. En sommerferie på Kreta er en klassiker og garanterer varme, solrige dage, strande med turkisblåt hav, afslapning samt tzatziki og feta i lange baner.

Jeg anbefaler især at rejse til Kreta i august, da du i denne periode undgår højsæsonens mange turistmængder og de høje priser på hoteller på KretaVejret på Kreta er desuden stadig dejlig varmt i august.

På Kreta kan du vandre i den smukke Samaria-kløft samt udforske arkæologiske udgravninger ved Knossos og Minoernes Grave.

Billige flybilletter til Kreta

Hvis dette lyder som noget for dig, har jeg gode nyheder. Jeg har nemlig fundet returbilletter til Kreta fra Aalborg fra bare 627 kroner. Ruten er direkte – uden mellemlandinger – og flyves af Primera Air. Du kan flyve direkte til Kreta fra Aalborg på følgende dato:

Men du skal jo også have et sted at bo på Kreta. Hvad med en lækker ferielejlighed med privat pool? Tag et kig lige her på AirBnB og se de lækreste ferieboliger på Kreta. Er du mere til at bo på et lækkert hotel på Kreta, kan du tage et kig på min artikel med Kretas bedste hoteller.

deal-screenshot

chania
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning