fra kr. 745

Venter du utålmodigt på sommeren, så du kan nyde de lange, varme dage og solbade på stranden i weekenderne? Så er her en rigtig god mulighed for at tyvstarte på sommeren og rejse til Kreta i maj eller juni. En sommerferie på Kreta er en klassiker og garanterer varme, solrige dage, strande med turkisblåt hav, afslapning samt tzatziki og feta i lange baner.

Jeg anbefaler især at rejse til Kreta i maj og juni, da du i denne periode undgår højsæsonens mange turistmængder og de høje priser på hoteller på KretaVejret på Kreta er desuden varmt og solrigt i maj og juni uden at være ubehageligt varmt, som det kan være i juli og august. Drømmer du om at gå i Samaria-kløften er dette derfor et godt tidspunkt på året at gøre det på.  Det er også i maj og juni, du kan udforske arkæologiske udgravninger ved Knossos og Minoernes Grave uden at få solstik.

Billige flybilletter til Kreta

Hvis dette lyder som noget for dig, har jeg gode nyheder. Jeg har nemlig fundet returbilletter til Kreta fra København fra bare 745 kroner. Ruten er direkte – uden mellemlandinger – og flyves af Norwegian eller Spies. Du lander desuden i lufthavnen i Chania tidligt om morgenen, så du har hele dagen til at nyde Kreta og alle øens spændende tilbud. Du kan flyve direkte til Kreta fra København på følgende dage:

Men du skal jo også have et sted at bo på Kreta. Hvad med en lækker ferielejlighed med privat pool? Tag et kig lige her på AirBnB og se de lækreste ferieboliger på Kreta. Er du mere til at på på et lækkert hotel på Kreta, kan du tage et kig på min artikel med Kretas bedste hoteller.

deal-screenshot

kreta