Billige flybilletter til Key West

Fly fra København til Key West i det Caribiske Hav

p.p. from kr. 2768

Er du ligesom mig og drømmer om at rejse til Key West i Florida? Key West er den vestligste ø i ø-gruppen Florida Keys og er den sydligste ø i USA, Key West ligger i det Caribiske Hav, og I kan derfor nemt rejse rundt til de smukke øer i Caribien – for eksempel Cuba, Barbados eller Bahamas. Derudover er Key West forbundet til livlige Miami med den fantastiske Seven Mile Bridge. Denne motorvej/bro går går igennem alle Florida Keys-øerne og ser næsten ud til at ligge oven på havet. Jeg er så fascineret af denne bro. Har du nogensinde set noget lignende?
Jeg drømmer om at køre på denne bro og gøre holdt på alle de tropiske øer i Florida Keys.

Billige flybilletter til Key West

I Florida Keys finder du de smukkeste tropiske bounty-øer med hvidt sand, turkis hav og palmetræer. Det kan derfor kun gå for langsomt med at rejse dertil! Jeg har heldigvis fundet billige flybilletter med afrejse fra København i starten af 2019.

Med disse flybilletter lander du i lufthavnen på Key West, og du kommer typisk til at have 2 kortere mellemlandinger på rejsen. Alternativt, kan du flyve med Norwegian direkte fra København til Miami. Her kan du leje en bil og køre over Seven Mile Bridge, igennem Florida Keys-øerne, til Key West. Du kan finde billige flybilletter til Miami på min side med billige flybilletter.

Hoteller på Key West

Men du skal jo også have et sted at bo. Jeg har derfor fundet et par lækre hoteller i Key West, som jeg synes, du skal tjekke ud. Alternativt, tag et kig på Tripadvisors liste over de bedste hoteller i Key West.

Havana Cabana at Key West***

Dette hotel i Key West har et helt fantastisk poolområde med plametræer og et hav af hyggekroge. Derudover er værelserne lyse og flot indrettet med passende lyseblå nuancer. Derudover ligger hotellet lige ud til havet og tæt på Florida Keys’ tropiske, botaniske have.

Southernsmost Beach Resort****

Dette er et seriøst luksushotel! Her bor I på Key West’s sydlige kyst, lige ud til havet og kun et par gader fra Key West Butterfly and Nature Conservatory. Hotelværelserne er store, lyse og ud ad vinduerne kan du se palmer i alle retninger. Værelserne har aircondition og gratis wifi.

 

deal-screenshot

ha