Drømmer du om savanna så langt øje rækker, et rigt dyreliv, høje bjerge og en helt anden kultur? Så er det måske på tide at booke flybilletterne til Kenya, hvor du kan finde mange forskellige dyreparker, gode badestrande og nogle af de højeste fritstående bjerge, der findes i verden.

I dag faldt jeg over et tilbud, som du kan se her på min fly-finder, som tager dig fra København til Nairobi i det nye år fra bare 2.892,-

Billige flybilletter til Kenya

Følgende datoer kan du komme billigt afsted

Men de billige flybilletter til Kenya er jo ikke nok. På TripAdvisor.dk har jeg samlet en liste med gode hoteller. Eksempelvis de lækre Lake View Studios, der ligger i den nordvestlige del af Nairobi mellem naturen og det urbane liv. Her kan nætterne bookes fra 277,- i et dobbeltværelse.

Alternativt kan du finde en rigtig ranch på Airbnb.dk og komme helt tæt på naturen og dyrene.

Og hvis du vil rigtigt ud i naturen, og måske på en selv-lavet rundrejse, så kan jeg anbefale at leje en bil og køre rundt på egen hånd. Billeje er ikke ekstremt billigt, og jeg vil nok også opgradere at gå fra en lille bilklasse til en SUV/pickup, da vejene ikke alle steder er af dansk standard. På Holidaycars.com kan du se gode tilbud på billeje.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning