fra kr. 760

Så er det nu, at I skal slå til. Der er billige flybilletter til Island i perioden fra januar til og med april 2018 med direkte afgange fra Københavns Lufthavn til Reykjavik. I kan nemlig komme afsted på udvalgte datoer fra 760,- for en returbillet. Og der er massere af datoer at vælge imellem. Se bare afsnittet længere nede.

Island er et land af ekstremer. Island er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Island er naturoplevelser på så højt et niveau, at det kan tage tid at tage det hele ind. Island er kulinariske indspark, der rammer præcist og hårdt. Her kan du smage på rensdyr, hvaler og hajer. Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og du skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet. I denne artikel er de bedste tips til Island samlet: ‘Trendy Island: De magiske landskaber venter‘. Er til en action-packed tur, så læs her min artikel om at opleve de islandske vulkaner helt tæt på: ‘Udforsk Islands Vulkaner: Dramatiske, kraftfulde og aldrig kedelige‘.

Billige flybilletter til Island

Det er på Momondo.dk jeg har fundet disse returbilletter til jer, der kun koster 760 kroner. Det er billigt for en drømmerejse for livet!

    • Rejseperiode: 11. januar til 29. april 2018
    • Afgangslufthavn: København 
    • Ankomst lufthavn: Reykjavik (KEF)
    • Find billige hoteller på Island her (indtast selv den ønskede rejseperiode)

Billige afgange

Januar

Februar

Marts

April

Men der også mange flere billige afgange i disse måneder. Det er bare at prøve jer frem og se, hvilke datoer, der passer jer bedst.

 

deal-screenshot

IsS
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning