fra kr. 1233

Så er det nu, I skal slå til. Der er billige flybilletter til Island. Afgangene er fra Københavns Lufthavn til Reykjavik. I kan lige nu få en returbillet fra bare 1.233,-, men bestil nu, fordi priserne stiger hurtigt!

Island er et land af ekstremer. Island er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Island er naturoplevelser på så højt et niveau, at det kan tage tid at tage det hele ind. Island er kulinariske indspark, der rammer præcist og hårdt. Her kan I smage på rensdyr, hvaler og hajer. Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og I skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet.

Island opleves bedst i bil. Flere af Islands natur-vidundere ligger afsides og kan være besværlige at besøge med offentlig transport. Der er noget helt fantastisk ved at kunne køre ud i Islands smukke landskab i eget tempo. Lej en bil på Island

Rejsekalender: Hvornår skal man rejse til Island

Billige flybilletter til Island

I kan finde de billige flybilletter via min fly finder, eller I  kan klikke på datoerne herunder. Flyruten er direkte fra København til Reykjavik og bliver fløjet af Icelandair. I kan komme billigt afsted på følgende datoer:

Island er ikke et billigt rejsemål. Men I kan spare en del penge ved at overnatte i en feriebolig fra udlejningshjemmesiden Airbnb. Her bliver I sat i direkte kontakt med udlejeren, så I selv kan aftale, hvordan og hvornår I kan hente nøglerne. Her er en fin bolig:

Reykjavik

Denne hyggelige feriebolig ligger i hjertet af Reykjavik. Boligen har 1 soveværelse men plads til 4 gæster. Og anmeldelserne er klare: 5* over hele linjen med 80 anmeldelser! Denne hyggelige og moderne lejlighed er den perfekte base. Boligen koster fra 784,- pr. overnatning. Se billeder af ferieboligen ved Reykjavik.

Er I mere til hotel, kan I finde mange hoteller på Tripadvisor.

Flere informationer om Island

deal-screenshot

deal-island