Så er det nu, at I skal slå til. Der er billige flybilletter til Island i efteråret 2018. Afgangene er direkte fra Københavns Lufthavn til Reykjavik. I kan lige nu få en returbillet fra bare 519,-, men bestil nu, fordi priserne stiger hurtigt! Der er massere af datoer at vælge imellem. Se bare afsnittet længere nede.

Island er et land af ekstremer. Island er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Island er naturoplevelser på så højt et niveau, at det kan tage tid at tage det hele ind. Island er kulinariske indspark, der rammer præcist og hårdt. Her kan du smage på rensdyr, hvaler og hajer. Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og du skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet. I denne artikel er de bedste tips til Island samlet: ‘Trendy Island: De magiske landskaber venter‘. Er til en action-packed tur, så læs her min artikel om at opleve de islandske vulkaner helt tæt på: ‘Udforsk Islands Vulkaner: Dramatiske, kraftfulde og aldrig kedelige‘.

Billige flybilletter til Island

Du kan finde de billige flybilletter ved at klikke på mit faneblad “find billige flybilletter”, eller du kan klikke på datoerne herunder. Flyruten er direkte fra København til Reykjavik og bliver fløjet af det islandske flyselskab Wow Air. I kan komme billigt afsted på følgende datoer.

 

 

deal-screenshot

reykja
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning