Så er det nu, at I skal slå til. Der er billige flybilletter til Island i efteråret og vinteren 2018. Afgangene er direkte fra Københavns Lufthavn til Reykjavik. I kan lige nu få en returbillet fra bare 620,-, men bestil nu, fordi priserne stiger hurtigt! Der er massere af datoer at vælge imellem. Se bare afsnittet længere nede. Har du lyst til at fejre jul eller nytår i Island har jeg inkluderet flyafgange i denne periode.

Island er et land af ekstremer. Island er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Island er naturoplevelser på så højt et niveau, at det kan tage tid at tage det hele ind. Island er kulinariske indspark, der rammer præcist og hårdt. Her kan du smage på rensdyr, hvaler og hajer. Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og du skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet.

Island opleves bedst i bil. Flere af Islands natur-vidundere ligger afsides og kan være besværlige at besøge med offentlig transport. Der er noget helt fantastisk ved at kunne køre ud i Islands smukke landskab i eget tempo. Lej en bil på Island her.

Billige flybilletter til Island

Du kan finde de billige flybilletter via min fly finder, eller du kan klikke på datoerne herunder. Flyruten er direkte fra København til Reykjavik og bliver fløjet af det islandske flyselskab Wow Air eller Icalandair. I kan komme billigt afsted på følgende datoer.

Rejsekalender: Hvornår skal man rejse til Island

Ferieboliger på Island

Island er ikke et billigt rejsemål. Men du kan spare en del penge ved at overnatte i en feriebolig fra udlejningshjemmesiden AirBnB. Her bliver du sat i direkte kontakt med udlejeren, så I selv kan aftale, hvordan og hvornår du kan hente nøglerne. Her er et par af mine yndlings ferieboliger på Island.

reyk

Reykjavik

Denne feriebolig ligger lidt udenfor Reykjavik, så du får mere for pengene – et udendørs boblebad faktisk. Boligen har 1 soveværelse og plads til 4 gæster. Gæster har desuden adgang til en have med et udendørs boblebad, hvorfra du kan slappe af efter en lang dag – og måske endda nyde nordlyset. Boligen koster fra 812,- pr. overnatning. Se flere billeder af ferieboligen ved Reykjavik.

auy

Akureyri

Dette arkitekttegnede hus ligger i fantastiske omgivelser og består af et par mindre lejligheder. En af dem kan blive din fra 724,- pr. overnatning. Den 1-værelses lejlighed består af et soveværelse, et lille køkken og et badeværelse. Lejligheden har plads til 2 personer. Lejligheden ligger 10 minutters kørsel fra Akureyri, hvor du finder butikker og hyggelige restauranter. Bestil ferielejligheden i Akureyri.

Flere informationer om Island

deal-screenshot

deal-fly-Island
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning