Så er det nu, at I skal slå til. Der er billige flybilletter til Island i starten af 2019. Afgangene er fra Københavns Lufthavn til Reykjavik. I kan lige nu få en returbillet fra bare 644,-, men bestil nu, fordi priserne stiger hurtigt!

Island er et land af ekstremer. Island er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Island er naturoplevelser på så højt et niveau, at det kan tage tid at tage det hele ind. Island er kulinariske indspark, der rammer præcist og hårdt. Her kan du smage på rensdyr, hvaler og hajer. Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og du skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet.

Island opleves bedst i bil. Flere af Islands natur-vidundere ligger afsides og kan være besværlige at besøge med offentlig transport. Der er noget helt fantastisk ved at kunne køre ud i Islands smukke landskab i eget tempo. Lej en bil på Island her.

Rejsekalender: Hvornår skal man rejse til Island

Billige flybilletter til Island

Du kan finde de billige flybilletter via min fly finder, eller du kan klikke på datoerne herunder. Flyruten er direkte fra København til Reykjavik og bliver fløjet af det islandske flyselskab WOW Air. I kan komme billigt afsted på følgende datoer:

Island er ikke et billigt rejsemål. Men du kan spare en del penge ved at overnatte i en feriebolig fra udlejningshjemmesiden Airbnb. Her bliver du sat i direkte kontakt med udlejeren, så I selv kan aftale, hvordan og hvornår du kan hente nøglerne. Her er et par af mine yndlings ferieboliger på Island.

Reykjavik

Denne hyggelige feriebolig ligger i hjertet af Reykjavik. Boligen har 1 soveværelse og plads til 2 gæster. Og anmeldelserne er klare: 5 stjerner over hele linjen! Den lille lejlighed er den perfekte base. Boligen koster fra 634,- pr. overnatning. Se flere billeder af ferieboligen ved Reykjavik.

Skaermbillede-2018-11-05-kl.-18.10.18

Búðardalur

“WOW one of the best places I’ve ever had the pleasure of staying anywhere in the world!” Sådan lyder dommen fra en af de gæster, der har boet i den lille hytte, der er beliggende i den rå og vilde natur, 130 kilometer vest fra Reykjavik. Huset er designet i den gamle islandske landstil, og det kan blive din base for et Island-besøg, prisen er fra 1312,- pr. overnatning. Hytten har plads til 4 personer og ligger 15 minutters kørsel fra Budardalur, en lille landsby, hvor du kan shoppe de fleste fornødenheder. Bestil ferielejligheden i Budardalur.

Flere informationer om Island

deal-screenshot

deal-fly-island
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning