Billige flybilletter til Houston

Flyv billigt til Houston, Texas i august 2018

p.p. from kr. 2173

Har du nogensinde været i Houston, Texas? Hvis ikke er det vidst på tide. Houston er USAs 4. største by med over 2 millioner indbyggere. Derfor er der, udover den lækre sydstatsmad. masser at se og opleve, hvis du rejser til Houston. Du selvfølgelig udforske verdensrummet i Space Center Houston, der byder på spændende rum-museer og en guidet tur igennem det berømte NASA Johnson Space center. Det er her, amerikanske astronauter bliver uddannet og træner, inden de bliver sendt ud i galaksen.

Derudover kan du i Houston besøge byens zoologiske have, det spændende museum Houston Museum of Natural Science eller slappe af ved floden Buffalo Bayu, hvor du kan være (u)heldig at støde på en vild alligator. Derudover ligger den spændende by New Orleans bare 5 timers kørsel fra Houston. Jeg kan varmt anbefale at køre hertil og overnatte et par dage. I New Orleans kan du drikke et glas bourbon på den berømte gade Bourbon Street i byens ældste kvarter French Quater. Du kan også tage på en sejltur ud i New Orleans’ sump og møde enorme alligatorer, edderkopper og slanger.

Billige flybilletter til Houston

Jeg har fundet billige flybilletter til Houston fra København i august 2018. Du kommer til at flyve med selskaberne KLM og Air France og at have 1 kort mellemlanding på turen.

Du kan finde lækre ferieboliger i Houston på AirBnB lige her.

deal-screenshot

housdton