Billige flybilletter til Gran Canaria

Sol og varme til jul? Nu er der billige flybilletter til Gran Canaria i december

  • Luftfartsselskab Ryanair, Primera
p.p. from kr. 299

Når vinteren i Danmark er grå og kold, er Gran Canaria mange danskeres favoritdestination. Og det er ikke så mærkeligt. Med mange tusind årlige solskinstimer og temperaturer omkring 20 grader om vinteren, er der ikke noget at sige til, at Gran Canaria er så populær.

Og jeg har fundet fundet billige flybilletter til Gran Canaria. Du kan billigt afsted i december-måned og kombinere julehygge med lange dage på stranden.

Billige flybilletter til Gran Canaria

Der er flere forskellige måder at flyve til Gran Canaria på. I kan enten flyve direkte fra København, Billund eller Aalborg til Gran Canaria.

Du kan komme afsted billigt på følgende datoer

Hotel på Gran Canaria

Det er jo ikke nok med billige flybilletter til Gran Canaria, I skal også have et sted at bo. Og her har jeg fundet nogle gode bud.

Hvad med dette lækre hotel tæt på Las Palmas og lige i nærheden af kysten – Hotel Alisios Canteras*** – med plads fra 2 personer per værelse. En overnatning i dobbeltværelse koster fra 439,-

I kan også vælge at bo i naturskønne omgivelser ved San Nicolás på hotel med pool – La Aldea Suites*** – En overnatning her koster fra 543 kroner.

Og endeligt så er det også værd at tjekke mulighederne på Airbnb.dk ud. Der er faktisk rigtigt mange fine lejligheder at finde. Priserne ligger fra cirka 100,- pr nat og op til omkring 1.000,-. Det afhængigt kun af smag og behag.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-12-12-kl.-07.49.40