Når vejret i Danmark er gråt og koldt, er Gran Canaria mange danskeres favorit destination. Og det er ikke så mærkeligt. Med mange tusind årlige solskinstimer og temperature omkring 20 grader om vinteren, er der ikke noget at sige til, at Gran Canaria er populær.

Og jeg har fundet fundet billige flybilletter til Gran Canaria på Sunweb.dk. I november er prisen fra 599,- for tur-retur, mens prisen er fra 829,- i december.

Billige flybilletter til Gran Canaria – men hvor skal I bo?

Det er jo ikke nok med billige flybilletter til Gran Canaria, I skal også have et sted at bo. Og her har jeg fundet tre gode bud.

Hvad med denne herregård fra det 17. århundrede, der ligger i et beskyttet naturområde i Gran Canarias bjerge? Der serveres lækre, hjemmelavede middelhavsretter i restauranten, hvor hver ret er tilberedt med råvarer fra de omkringliggende gårde, og her er også en udendørs swimmingpool. Gran Canaria Lufthavn kan nås på 40 minutter i bil.

I kan også vælge at bo på Cala d’Or, hvorfra der er udsigt over Atlanterhavet. Feriekomplekset har både en tropisk have med palmer og kaktusser, snackbar, solterrasse og swimmingpool. Cala d’Ors lejligheder er fordelt på 3 etager. Samtlige lejligheder har opholdsstue samt køkken i åbent plan.

I kan også vælge det 4-stjernede Hotel Cordial Mogán Playa, der ligger et kort gåtur fra stranden. Hotellet ligger omgivet af en tropisk have, og der tilbydes 2 udendørs swimmingpools, en spa samt værelser med balkon. Spaen har spabad og sauna, og der tilbydes en række behandlinger, herunder kropsindpakning, massage og aromaterapi.

 • Billige flybilletter til Gran Canaria
  • Rejseperiode: November og december, 2016
  • Rejselængde: 7 dage
  • Afgangslufthavn: København
  • Destination: Gran Canaria
  • Pris: Fra 599,- for tur-retur

 

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning