Billige flybilletter til Fort Lauderdale

Var det noget med en tur til the Sunshine State? Så læs med her

p.p. from kr. 1910

Vinteren er ved at være over os, og måske er du allerede begyndt at længes efter sol, strand og palmer. Hvis du kan nikke genkendende til det, så vil du elske Florida. Også kendt som the Sunshine State. Florida er staten med bountystrande, masser af sol og ikke mindst forlystelser. Fort Lauderdale byder på kridhvide sandstrande, Miami byder på fantastisk shopping, bling bling, store biler og naturligvis Miami Beach. Har du ungerne med byder Orlando på Universal Studios, Universal’s Island of Adventure, SeaWorld® og selvfølgelig Disney World®. Orlando er paradis på jorden for børn!  Er du til natur, så er Everglades det oplagte sted, og skal du virkelig have luksus, så smut en tur til Key West. Florida har noget for enhver! Og så gør det jo ikke noget, at temperaturen i vinteren ligger på omkring 25 grader.

Og så er det jo heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Fort Lauderdale.

Billige flybilletter til Fort Lauderdale

Du kan finde lignende priser på andre datoer i samme periode.

Indkvartering i Fort Lauderdale + Miami

Jeg har fundet et par bud på, hvor du kan bo i henholdvis Fort Lauderdale og Miami. Personligt er jeg fan af Airbnb, når jeg rejser, og jeg har fundet nogle gode indkvarteringsmuligheder på siden. Eksempelvis kan du leje huset her i Fort Lauderdale med plads til op til ni gæster for 321 kr. per nat kun 10 minutter fra stranden. En anden mulighed er denne lejlighed med plads til op til 3 gæster i Fort Lauderdale til 334 kr. per nat.

Miami er noget dyere at bo i end Fort Lauderdale. En mulighed er denne lejlighed med plads til op til fire gæster til 622 kr. per nat.

Er du mere til hotel, er der selvfølgelig også mulighed for det (omend det som regel er lidt dyrere end Airbnb). Et bud på et hotel i Fort Lauderdale er dette hotel til 552 kr. per nat. I Miami er et bud på et hotel dette til 932 kr. per nat. 

deal-screenshot

Capture