fra kr. 882

Færøerne består af 18 forskellige øer, der danner en øgruppe i Nordatlanten mellem Island, Norge og Skotland. Her kan naturelskere og amatørfotografer glæde sig til fantastiske udsigter og fotomuligheder. Færøerne er et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur. Uanset hvor du befinder dig på Færøerne, så er du aldrig længere væk end 5 kilometer fra havet.

Det er højsæson på Færøerne fra juni til september, men Færøerne er aldrig overrendt af turister – heller ikke i højsæsonen. Så jeg siger det bare, du snyder jer selv for verdensklasse natur, hvis du ikke kommer afsted.

Billige flybilletter til Færøerne

SAS eller Atlantic Ariways flyver direkte mellem Færøernes lufthavn Sørvágur fra København, Billund eller Aalborg. Turen tager lige omkring 2 timer. En returbillet koster typisk et par tusinde kroner, men nu har jeg altså fundet nogle rigtig billige flybilletter til Færøerne på min flyfinder. Følgende datoer kan du kommer billigt afsted:

Men billige flybilletter til Færøerne er selvfølgelig ikke nok, I skal også have et sted at bo.

 

Airbnb på Færøerne 

Jeg har fundet en super hyggelig lejlighed til dig i Torshavn, med Airbnb. Lejligheden er lyst og moderne indrettet i en hyggelig skandinavisk stil. Her bor du tæt på vand og by. Lejligheden har plads til 4 personer, med 1 soveværelse, og en nat her koster fra omkring 600,-.

 

Hoteller på Færøerne

Hoteller er dog desværre ikke ligefrem billige på Færøerne. Men, hvis I skal bo godt og centralt i Torshavn, kan jeg anbefale hotel Hafnia, der ligger lige på hovedgaden i den gamle bydel. Her har du morgenmad med i prisen for overnatninger i et delt dobbeltværelse fra 475,- pr. person.

 

 

deal-screenshot