fra kr. 1109

Færøerne består af 18 forskellige øer, der danner en øgruppe i Nordatlanten mellem Island, Norge og Skotland. Her kan naturelskere og amatørfotografer glæde sig til fantastiske udsigter og fotomuligheder. Færøerne er et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur. Uanset hvor du befinder dig på Færøerne, så er du aldrig længere væk end 5 kilometer fra havet.

Det er højsæson på Færøerne fra juni til september, men Færøerne er aldrig overrendt af turister – heller ikke i højsæsonen. Så jeg siger det bare, I snyder jer selv for verdensklasse natur, hvis I ikke kommer afsted.

Men hvordan kommer man til Færøerne?
Man flyver da. Både Atlantic Airways og SAS flyver direkte mellem Færøernes lufthavn Sørvágur fra både København og Billund. Turen tager lige omkring 2 timer. En returbillet koster typisk et par tusinde kroner, men nu har jeg altså fundet nogle rigtig billige flybilletter til Færøerne.

Billige flybilletter til Færøerne

Følgende datoer kan I kommer billigt afsted:

Fra København

Fra Billund

Men billige flybilletter til Færøerne er selvfølgelig ikke nok, I skal også have et sted at bo. På Airbnb.dk er der flere gode muligheder. Hvad enten du vil bo i en lille hyggelig hytte eller en større central lejlighed.

deal-screenshot

færø
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning