fra kr. 1263

Færøerne består af 18 forskellige øer, der danner en øgruppe i Nordatlanten mellem Island, Norge og Skotland. Her kan naturelskere og amatørfotografer glæde sig til fantastiske udsigter og fotomuligheder. Færøerne er et spændende og unikt sted fuld af natur og kultur. Uanset hvor du befinder dig på Færøerne, så er du aldrig længere væk end 5 kilometer fra havet.

Det er højsæson på Færøerne fra juni til september, men Færøerne er aldrig overrendt af turister – heller ikke i højsæsonen. Så jeg siger det bare, I snyder jer selv for verdensklasse natur, hvis I ikke kommer afsted.

Men hvordan kommer man til Færøerne?
Man flyver da. SAS flyver direkte mellem Færøernes lufthavn Sørvágur fra København. Turen tager lige omkring 2 timer. En returbillet koster typisk et par tusinde kroner, men nu har jeg altså fundet nogle rigtig billige flybilletter til Færøerne på min flyfinder side. 

Billige flybilletter til Færøerne

Følgende datoer kan I kommer billigt afsted:

Fra København

Men billige flybilletter til Færøerne er selvfølgelig ikke nok, I skal også have et sted at bo. Hoteller er dog desværre ikke ligefrem billige på Færøerne. Men, hvis I skal bo godt og centralt i Torshavn, kan jeg anbefale hotel Hafnia, der ligger lige på hovedgaden i den gamle bydel. Her har du morgenmad med i prisen for overnatninger i et delt dobbeltværelse fra 475,- pr. person.

Men på Airbnb.dk er der flere gode muligheder. Hvad enten du vil bo i en lille hyggelig hytte eller en større central lejlighed.

deal-screenshot

deal-fly-faeroeerne
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning