Edinburgh, Skotlands hovedstad, er en charmerende by fyldt med smalle gader, som har mange historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser at byde på. Der er masser af shopping, restauranter og pubber, alt sammen omringet af skøn natur. Edinburgh har en lang og fascinerende historie, som kan opleves på mange forskellige måder: Besøg for eksempel Edinburgh Slot, de underjordiske gader i Mary King’s Close, Skotlands National Museum eller tag på guidet rundvisning i Edinburghs gamle bydel.

Billige flyvbilletter til Edinburgh

Det er på Momondo, du finder de billige flybilletter til Edinburgh med afgang fra Københavns Lufthavn. Turen er direkte og flyves af Ryanair. I kan rejse billigt til Edinburgh i september 2018.

Billige flybilletter til Edinburgh fra København:

Men du skal selvfølgelig også have et sted at sove. Lige nu har Trivago tilbud på Cowgate Tourist hostellet, der ligger i enormt centralt i Edinburghs gamle bydel. Her bor du midt i byen – og så endda i den festlige del. Så der skulle være god mulighed for at møde andre rejsende og at få en pint øl med din haggis.
På Cowgate Tourist hostellet kan du selv vælge, om du vil have et privat værelse eller en køjeseng i en sovesal- Det private værelse koster fra 530,- pr. nat, og prisen på en køjeseng koster fra 135,-. Læs mere og bestil hostellet her på Trivagos hjemmeside.

deal-screenshot

ed
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning