Billige flybilletter til Edinburgh

Oplev Mary King's Close, Edinburgh Slot, Skotlands National Museum og meget mere

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ryanair
fra kr. 187

Lige nu kan I flyve super billigt til den smukke skotske hovedstad! I kan flyve billigst fra København. Edinburgh er en charmerende by fyldt med smalle gader, som har mange historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser at byde på. Der er masser af shopping, restauranter og pubber, alt sammen omgivet af skøn natur.

Edinburgh har en lang og fascinerende historie, som kan opleves på mange forskellige måder: Besøg for eksempel Edinburgh Slot, de underjordiske gader i Mary King’s Close, Skotlands National Museum eller tag på guidet rundvisning i Edinburghs gamle bydel. En storbyferie i Edinburgh har noget for alle!

Billige flybilletter til Edinburgh

Jeg har fundet billige flybilletter til Edinburgh med afgang fra København eller Billund. Turen er direkte og flyves af Ryanair. I kan rejse billigt til Edinburgh i foråret.

Det er også muligt at finde andre billetter i samme periode.

Men I skal selvfølgelig også have et sted at sove.

Airbnb i Edinburgh

Alternativt kan I vælge at bestille overnatning via Airbnb. At leje en lejlighed via Airbnb har visse fordele. I kan som regel spare en del penge ved det, både fordi selve prisen er billigere – men også fordi  I ved at bo i egen lejlighed kan vælge selv at lave mad i stedet for at betale for måltider på restauranter. Jeg kan særligt anbefale dette værelse i den hyggelige Dean Village i Edinburgh. Her kan I bo fra kun 349,- pr. nat.

deal-screenshot

deal-edinburgh