Billige flybilletter til Dublin

Returbillet til den irske hovedstad fra København i foråret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ryanair
fra kr. 342

Livemusik, kolde Guinness-øl, en barsk historie fra kolonitiden, fantastisk natur og meget, meget mere. Har I endnu ikke oplevet Irland og alle landets seværdigheder, så er det på tide.

Jeg har fundet billige flybilletter til Irland til jer – fra København til Dublin. Udover at besøge hovedstadens mange pubs, så skal I også ud af byen og opleve den imponerende natur, der slår benene væk under jer. Jeg vil anbefale jer at leje en bil og så drage vestpå. Tre timers kørsel fra Dublin finder I Cliffs of Moher. Disse fantastiske klipper med udsigt over havet er hele turen værd! Vestkystens hyggelige, lille fiskerby Galway er også klart et besøg værd.

Vil I på sightseeing i Dublin, kan I med fordel læggen vejen forbi Dublins centrale postkontor samt fængslet Kilmainham, der begge spillede en stor rolle i Irlands kamp for selvstændighed fra Storbritannien. Det er også en stor oplevelse at besøge universitetet Trinity College, der huser Irlands nationalbibliotek og den enestående religiøse tekst fra år 800, The Book of Kells.

Billige flybilletter til Dublin

Hvis det frister med en rejse til Irland, så er det heldigt, at jeg har fundet nogle rigtig billige flybilletter til Dublin på min fly finder. Der er masser af billige afgange fra København til Dublin i foråret. Ruten er direkte og bliver fløjet af Ryanair. Se mere herunder.

Flyene er dog ikke nok til at fuldende jeres miniferie i Dublin. Et hotel er også nødvendigt, herunder har jeg fundet et par muligheder:

Hotel i Dublin 

I kan fx. vælge at overnatte på det moderne og stilrent indrettede hotel Red Co Moran. Hotellet ligger i det vestlige Dublin. Hotellet har desuden et fitnesslokale som I frit kan benytte dig af. En nat her koster fra 420,- i et dobbeltværelse.

Airbnb i Dublin 

Jeg har fundet en super hyggelig lejlighed til jer i centrum af Dublin med Airbnb. Lejligheden er lys og flot indrettet i georgiansk stil. Her er både køkken, bad, stue og en hems til at sove i. Pejsen er klar til brug, og ud af de store vinduer har I udsyn til den flotte Mountjoy Plads og park. Lejligheden har plads til tre gæster, og koster fra 597,- pr nat.

Hvis I har lyst til at opleve en klassisk whiskeysmagning i Dublin, eller I gerne vil vises rundt på Guinness bryggeriet – så kan I finde billetter til det her

deal-screenshot

Capture