fra kr. 192

Livemusik, kolde Guinness-øl, en barsk historie fra kolonitiden, fantastisk natur og meget, meget mere. Har du endnu ikke oplevet Irland og alle landet seværdigheder, så er det på tide.

Jeg har fundet billige flybilletter til Irland til jer – fra København til Dublin. Udover at besøge hovedstadens mange pubs, så skal I også ud af byen og opleve den imponerende natur, der slår benene væk under en. Jeg vil anbefale jer at leje en bil og så drage vestpå. 3 timers kørsel fra Dublin finder I Cliffs of Moher. Disse fantastiske klipper med udsigt over havet er hele turen værd! Vestkystens hyggelige, lille fiskerby Galway er også klart et besøg værd.

Vil I på sightseeing i Dublin, kan I med fordel læggen vejen forbi Dublins centrale postkontor samt fængslet Kilmainham, der begge spillede en stor rolle i Irlands kamp for selvstændighed fra Storbritannien. Det er også en stor oplevelse at besøge universitetet Trinity College, der huser Irlands nationalbibliotek og den enestående religiøse tekst fra år 800, The Book of Kells.

Billige flybilletter til Dublin

Hvis det frister med en rejse til Irland, så er det heldigt, at jeg har fundet nogle rigtig billige flybilletter til Dublin på min fly finder. Der er masser af billige afgange fra København til Dublin i efteråret 2018. Ruten er direkte og bliver fløjet af Ryanair. Se mere herunder.

Billige flybilletter til Dublin fra København:

Hoteller i Dublin

Flyene er dog ikke nok til at fuldende din miniferie i Dublin. Et hotel er også nødvendigt, herunder har jeg fundet et par muligheder:

Red Co Moran****

I det vestlige Dublin
Inklusiv morgenmad
Moderne hotel med fitnesscenter
8,2/10 på Trivago
Fra 575,- pr. nat i dobbeltværelse

Book hotel

North City Lodge***

Centralt i Dublin
Bedst til prisen
Hyggelig indlogering
7,5/10 med 90 anmeldelser
Fra 504,- pr. nat i dobbeltværelse

Book hotel

 

deal-screenshot

deal-fly-dublin
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning