Livemusik, kolde Guinness-øl, en barsk historie fra kolonitiden, fantastisk natur og meget, meget mere. Har du endnu ikke oplevet Irland og alle landet seværdigheder, så er det på tide.

Jeg har fundet billige flybilletter til Irland til jer – fra København til Dublin. Udover at besøge hovedstadens mange pubs, så skal I også ud af byen og opleve den imponerende natur, der slår benene væk under en. Jeg vil anbefale jer at leje en bil og så drage vestpå. 3 timers kørsel fra Dublin finder I Cliffs of Moher. Disse fantastiske klipper med udsigt over havet er hele turen værd! Vestkystens hyggelige, lille fiskerby Galway er også klart et besøg værd.

Vil I på sightseeing i Dublin, kan I med fordel læggen vejen forbi Dublins centrale postkontor samt fængslet Kilmainham, der begge spillede en stor rolle i Irlands kamp for selvstændighed fra Storbritannien. Det er også en stor oplevelse at besøge universitetet Trinity College, der huser Irlands nationalbibliotek og den enestående religiøse tekst fra år 800, The Book of Kells.

Billige flybilletter til Dublin

Billige flybilletter til Dublin

Hvis det frister med en rejse til Irland, så er det heldigt, at jeg har fundet nogle rigtig billige flybilletter til Dublin på min fly finder. Der er masser af billige afgange fra København til Dublin i starten af 2019. Ruten er direkte og bliver fløjet af Ryanair. Se mere herunder.

Flyene er dog ikke nok til at fuldende din miniferie i Dublin. Et hotel er også nødvendigt, herunder har jeg fundet et par muligheder:

Hotel i Dublin 

Du kan fx. vælge at overnatte på det moderne og stilrent indrettede hotel Red Co Moran. Hotellet ligger i det vestlige Dublin. Hvis du bestiller hotellet gennem Trivago.dk får du også morgenmad med i købet. Hotellet har desuden et fitnesslokale som du frit kan benytte dig af. En nat her koster fra 575,- i et dobbeltværelse.

Airbnb i Dublin 

Jeg har fundet en super hyggelig lejlighed til dig i centrum af Dublin med Airbnb. Lejligheden er lys og flot indrettet i georgiansk stil. Her er både køkken, bad, stue og en hems til at sove i. Pejsen er klar til brug, og ud af de store vinduer har I udsyn til den flotte Mountjoy Plads og park. Lejligheden har plads til 3 gæster, og koster fra 504,- pr nat.

Hvis du har lyst til at opleve en klassisk whiskeysmagning i Dublin, eller du gerne vil vises rundt på Guinness bryggeriet – så kan du finde billetter til det her

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-12-14-kl.-13.19.44
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning