Billige flybilletter: København til Cuba

Så er der billige flybilletter, så I kan nyde strandlivet på Cuba

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Unknown
fra kr. 4050

Jeg har her i dag fået et godt tip om nogle billige flybilletter til Cuba. Med afgang fra København til Havana. Dog med stop i eksempelvis Frankfurt og Toronto undervejs. Men med en pris fra 4.050,- pp ! Cubas lækre kultur, natur og vibes venter jer.

Sandstrande og palmer. Cigarer og rom. Historiske biler og et hjerteligt folkefærd. Det er, hvad I har i vente, hvis I springer på flyveren til Cuba.

Læs også: Det skal I opleve på Cuba

Billige flybilletter: København til Cuba

Det er via min egen fly-finder, at I kan sikre jer de billige flybilletter. Se bare mulige datoer herunder:

Men der er også andre muligheder. Prøv jer frem med datoerne på min flyfinder.

Overnatning i Havana

Hvis I gerne vil have lidt storbyferie på jeres tur, så kan jeg anbefale jer at bo på et af de mere lokale B&Bs, som Havana er særligt kendt for! For eksempel CasavanaCuba***. Her bor I nemlig centralt i Havana, og hotellets tidligere gæster har givet stedet fantastiske anmeldelser og en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.

Hotel i Varadero

Jeg kan stærkt anbefale jer at booke jer ind på det skønne Sol Palmeras****. Det ligger lige ud til stranden, og det er den perfekte base for en sol- og badeferie på Cuba! I kan bestille mad med i jeres ophold, så det eneste I skal bekymre jer om, er om I har nok solcreme på! Derudover byder hotellet på en swimmingpool, et spa og et fitnesscenter.

deal-screenshot

deal-havana