Jeg har her i dag fået et godt tip om nogle billige flybilletter til Cuba. Med afgang fra København til Havana. Dog med stop i eksempelvis Frankfurt og Toronto undervejs. Men med en pris fra 4.050,- pp ! Cubas lækre kultur, natur og vibes venter jer.

Sandstrande og palmer. Cigarer og rom. Historiske biler og et hjerteligt folkefærd. Det er, hvad I har i vente, hvis I springer på flyveren til Cuba.

Læs også: Det skal I opleve på Cuba

Billige flybilletter: København til Cuba

Det er via min egen fly-finder, at I kan sikre jer de billige flybilletter. Se bare mulige datoer herunder:

Men der er også andre muligheder. Prøv jer frem med datoerne på min flyfinder.

Overnatning i Havana

Hvis I gerne vil have lidt storbyferie på jeres tur, så kan jeg anbefale jer at bo på et af de mere lokale B&Bs, som Havana er særligt kendt for! For eksempel CasavanaCuba***. Her bor I nemlig centralt i Havana, og hotellets tidligere gæster har givet stedet fantastiske anmeldelser og en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.

Hotel i Varadero

Jeg kan stærkt anbefale jer at booke jer ind på det skønne Sol Palmeras****. Det ligger lige ud til stranden, og det er den perfekte base for en sol- og badeferie på Cuba! I kan bestille mad med i jeres ophold, så det eneste I skal bekymre jer om, er om I har nok solcreme på! Derudover byder hotellet på en swimmingpool, et spa og et fitnesscenter.

deal-screenshot

deal-havana