Et weekendophold i Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termiske bade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv.

Budapest er skøn på alle tider af året. Og med de mange termiske bade er du sikker på altid at kunne finde et sted at få varmen, selv hvis du kommer her i efteråret.
Jeg har fundet billige flybilletter til Budapest i vinterhalvåret, så det er bare med at komme afsted. Budapest er en rigtig fin storby-destination både for dem, der rejser alene, på tøsetur eller med børn. Der er masser af forskellige slags aktiviteter at tage sig til i Budapest.

Hvis du vil have flere tips til en perfekt weekend i Budapest, så læs min rejseartikel med masser af tips!

Billige flybilletter til Budapest

Du kan komme afsted på følgende datoer:

Du skal jo også have et sted at overnatte i denne skønne by. Jeg kan især anbefale at leje en ferielejlighed igennem hjemmesiden AirBnB. Der bliver du sat i direkte kontakt med udlejeren, så du selv kan aftale, hvor og hvornår du skal afhente nøglerne til lejligheden. Overnat for eksempel i denne centrale lejlighed fra bare 206 kroner pr. nat. Der er plads til 4 gæster i lejligheden, så jo flere I tager afsted sammen, jo billigere bliver det pr. person.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning