Billige flybilletter til Budapest

Afgange til den skønne by i foråret fra København og Billund

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ryanair
fra kr. 146

En tur til Budapest er aldrig en dum ide! Det er en smuk by, som sagtens kan konkurrere med Paris, når det gælder titlen om at være Europas smukkeste hovedstad. Den ungarske hovedstad Budapest er sammensat af navnene på to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau. Her er både traditionelle termiske bade, klassiske caféer, museer, men også et levende og underholdende natteliv. Og jeg har fundet billige flybilletter til Budapest, så du kan komme afsted fra kun 146,- t/r.

Billige flybilletter til Budapest

Du kan komme afsted på følgende datoer:

  • Og mange flere datoer i samme periode.

Du skal jo også have et sted at overnatte i denne skønne by.

 

Airbnb i Budapest

Jeg kan især anbefale at leje en ferielejlighed igennem hjemmesiden Airbnb. Der bliver du sat i direkte kontakt med udlejeren, så du selv kan aftale, hvor og hvornår du skal afhente nøglerne til lejligheden. Overnat for eksempel i denne centrale lejlighed fra bare 212 kroner pr. nat. Der er plads til 4 gæster i lejligheden, så jo flere I tager afsted sammen, jo billigere bliver det pr. person.

Book airbnb
 

Hotel i Budapest

Jeg har også fundet en liste over lækre hoteller i Budapest. På Tripadvisor kan du vælge imellem en masse centrale og fine hoteller. Jeg kan især anbefale dig hotellet Central Basilica. En nat her starter fra omkring 584,- inklusiv morgenmad.

Book hotel

 

deal-screenshot

deal-fly-budapest