Billige flybilletter til Boston

Oplev den amerikanske universitetsby

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
 • Luftfartsselskab Norwegian
fra kr. 1559

Vil I også gerne en tur til USA? Jeg har fundet billige flybilletter til fantastiske Boston – hjemby for Harvard University og en af de ældste byer i USA. Byen overses ofte til fordel for New York City, når folk vil besøge en storby på Østkysten. Det er en skam, for Boston er VIRKELIG en fantastisk by, der er værd at besøge!

Og hvad skal I så lave i Boston? Byen har masser af kulturelle højdepunkter at tilbyde. TripAdvisor har en rigtig god gennemgang af seværdigheder og ting at lave i byen.

Er I til sport, skal I helt klart se en baseball kamp på Fenway Park. Vil I gerne gå en tur i noget grønt, skal I gå en tur i Boston Common eller Boston Public Garden. Boston byder også på masser af museer. Er I til kunst, skal I tage på Museum of Fine Arts. Er I mere til videnskab, kan I tage en tur på Museum of Science. Har I børn med er det et hit at tage i Boston Children’s Museum eller New England Aquarium. Ja, der er rigeligt at give sig til i den berømte universitetsby. Og glem nu ikke at tage en tur forbi Harvard University!

Billige flybilletter til Boston tur/retur

Jeg har fundet billetter i både marts, april og maj, og I kan finde mange flere datoer selv.

I skal selvfølgelig også have et sted at sove. Airbnb har rigtig mange gode muligheder her. I kan for eksempel bo i denne fine lejlighed til 493,- per nat. Her er plads til tre gæster. Lejligheden ligger i hjertet af Bostons historiske North End District, som er et af de ældste områder i Boston. Der er masser af hyggelige restauranter og cafeer i området.

En anden mulighed er denne studio lejlighed til 717,- per nat med plads til to gæster. Lejligheden ligger i Elite Beacon Hill, som er et hyggeligt og roligt område.

Er I mere til hotel, har TripAdvisor masser af gode muligheder. I kan eksemplevis bo på Boston Hotel Buckminster fra 1.085,- per nat per person ved to personer. 

Billige flybilletter til Boston fra Københavns Lufthavn i foråret, tur/retur

  • Rejseperiode: Foråret
  • Rejselængde: Forskelligt
  • Afgangslufthavn: København
  • Ankomstlufthavn: Logan International Airport, Boston, MA
  • Flyselskab: Norwegian eller Icelandic Air
  • Find jeres lejlighed i Boston her
  • Find jeres hotel i Boston her.
  • Pris: Fra 1.559,- per person tur/retur

deal-screenshot

Capture