Berlin har overhalet London som danskernes mest populære storby at rejse til. Og lige meget hvor mange gange du har været i den tyske hovedstad, er der altid noget at komme tilbage til. Derfor har jeg fundet billige flybilletter til Berlin med afrejse på forskellige datoer her i vinteren.

Berlin er kendt for sine gode shoppingmuligheder, men Berlin er mere end bare shopping. Museer, barer og restauranter for enhver smag venter på jer. Eller en tur igennem historiens vingesus på Checkpoint Charlie, Brandburger Tor eller de sidste rester af Berlinmuren.

Billige flybilletter til Berlin fra Billund

I kan nu flyve rigtig billigt til Berlin fra Billund. Ruten er direkte og flyves af Ryanair eller Easyjet. Prisen er pr. returbillet. Gå til min min fly finder eller klik på linksene herunder.

Men flybilletter er jo ikke nok. Du skal også have et sted at bo.

 

Airbnb i Berlin

Rejser du alene, kanjeg anbefale denne lille, centrale lejlighed blot fem minutters gang fra Berlin Wall Museum. Lejligheden udlejes på AirBnB og består af 1 soveværelse samt eget badeværelse og køkken. Lejligheden koster fra 299,- pr. nat og har plads til op til 2 gæster. Se ferielejlighed i Berlin lige her

 

Hotel i Berlin

Alternativt kan du booke et hotelværelse med Hotelspecials. Jeg kan anbefale dig at booke et værelse på Wyndham Garden Hennigsdorf. Her kan du overnatte i de hyggelige, lyse og moderne værerlser med en pris fra omkring 185,- pr nat pr person ved to personer 

 

Seværdigheder i Berlin

deal-screenshot

deal-fly-berlin
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning